پاسخ به سوالات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب بردیا
یادته چقدر سره بازی بایرن و مادرید داستان داشتیم؟
و علیکم
بله که یادمه
طرفدارای بارسا و رئال موقع قرعه کشی حسابی برای خودشون بریدن و دوختن و یه سریا پستای تحقیرآمیز زدن و ....
ماهم بعد بازی از خجالت همه درومدیم:n02:
۱-خوب بگو ببینم چه چیزی بهت بدن حاضری تو یک بازی بری تیم حریف رو تشویق کنی؟
بهم یه کار خوب با حقوق مکفی بدن هر بازی خودم میرم ورزشگاه اصلا لیدر تیم میشم:دی
اصل به دل هستش که طرفدار کجا باشه:n09:
۲-یک تریکب منتخب با فرمیشن ۴-۳-۳ بگو :n01: (سعی کن از بازیکن های متسوط استفاده کنی)
من زیاد با 3-3-4 حال نمیکنم و همیشه 1-3-2-4 یا 2-4-4 لوزی برای تیمم میچیندم توی فیفا منیجر
ولی خب برای 3-3-4 با بازیکنای متوسط اینا رو انتخاب میکنم
داوید دخه آ
پاتریس اورا...............پپه................بواتنگ.........................دنی آلوز
بوسکتس
مونتولیوو..........................پوگبا
روبینیو................ژکو.............. ........روبن
۳-اگه بخوای یه بازیکن به بایرن بیاری کدوم بازیکنه؟
فاکائو،فکر نمیکنم تیمی با داشتن بازیکنی مثل اون نگران خط حملش بخواد باشه
۴-بازی چلسی بارسلونا پارسال یادته؟ چه حسی داشتی وقتی تورس دقیقه ۹۰ اون گل رو زد کلا همه چیزو به هم ریخت؟
من سر فینال بایرن چلسی شرط بسته بودم تو دانشگاه،سر حق خوری هم که تو 2009 شدش به نظرم باید یه جایی تسویه میشدش
اون لحظه ای که تری اخراج شد هرچی فحش نارکیک و رکیک بلد بودم به روح پر فتوحش نثار کردم ولی بعد گل رامیرز کلی امیدوار شدم
مسی که رفت پنالتی رو بزنه گفتم دیگه کار چلسی تموم شد ولی وقتی خراب کرد تقریبا اطمینان پیدا کردم که اتوبوس چلسی جون سالم به در میبره از دره نیوکمپ و وقتی تورس گل زد یه حس آرامش درونی بهم دست دادش:n09:
۵-دوست داری چهار تا تیم نهایی CL امسال کدوم تیم ها باشند؟
بایرن مونیخ،بروسیا دورتموند،منچستر یونایتد،میلان هر چند گزینه آخری یه کم بعید به نظر میرسه مگر اینکه برلوسکونی خودش لخت شه بیاد تو زمین:n09:
ادامه داره....:n16:
در قسمت بعد خواهید دید.......