مثل اینکه این قیمت ها فعلا فعالند و قصد حذف اونا رو ندارد.نقل قول:
دلیلش هم اینه که می خوان تنوع اکانتی داشنه باشن تا همه جور سلیقه ای رو جواب بده.
نه مثل اینکه به خونگی تا 128 کیلوبیت بیشتر نمی دن:10:
:11:
Printable View
مثل اینکه این قیمت ها فعلا فعالند و قصد حذف اونا رو ندارد.نقل قول:
دلیلش هم اینه که می خوان تنوع اکانتی داشنه باشن تا همه جور سلیقه ای رو جواب بده.
نه مثل اینکه به خونگی تا 128 کیلوبیت بیشتر نمی دن:10:
:11:
سلام...
دوستان صبانت مودم سیمفونی(symphoney) رو ساپورت میکنه یا نه؟
البته همه شرکت ها سرعت بیشتر هم به کاربرای خونگی میدن ولی باید شرکت مخابرات تایید کنه
ولی با توجه به سلیقه های مختلف من فکر میکنم دوستانی که دوست دارن زیاد دانلود کنن بهتره از صبا خرید کنند
چون همه ترافیک بیشتری میده و هم خرید ترافیک اضافه ترش از بقیه ارزون تره
یه صحبت هایی شنیدم که صبا از اول ماه آینده(از اول دی ماه 1387) قرار سرویس های یک ماه اش رو جمع کنه و به سرویس های سه ماهه و شش ماهه و یکساله اکتفا کنه.(من از همون سایتی که قبلا معرفی کردم خوندم)
در ضمن دوستمون پرسید مودم سمفونی با صبا کار می کنه، جواب مثبته، فقط بحث تنظیمات یا به عبارتی کانفیگ کردنه. اگر این کار رو بکنی حله.کد:http://www.ADSLqom.com
بالاخره من به آرزوم رسیدم
مراكز جديد اينترنت پرسرعت در شهرستان قم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارايه سرويس اينترنت پر سرعت در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت از هم اكنون آمادهي ارايهي سرويس ويژه ART و سرويسهاي اقتصاديECO در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مراكز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
علاقهمندان، براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره ميتوانند با بخش فروش شركت ارتباطات آفرینان قم از طريق شماره تلفنهاي 2-7837370-0251 تماس حاصل فرمايند.
با سلام خدمت همه قمی ها
من به همه شما adsl شاتل رو پیشنهاد می کنم - نمایندگیش هم می دونید تو پاساژ گنجینست
سلام
دو ستان این مو دمی که خودشون می دن قبول کنم یا خودم مو دم بگیرم بهتره سرویسم حالا اگه شد شاتل یا صبا یا صبا نت
مودمی که خودشون می دن مشکلی که نداره ؟
من دانلود م زیاده کدوم یکی از سرویسا بهتره گیر نمی دن مثلا بیان نگاه کنن امار دانلودم خفنه بندازنم بیرون !!!!!!!!!!!
دوست من مودمی که خودشون بهت می دن و یا معرفی می کنن با خطوطشون راحت ترهنقل قول:
در مورد دانلود هم بگم همه اندازه های شاتل و صبا محدودیت ارسال و دانلود داره مثلا 128 آرت شاتل 10 گیگ می تونی سند و دریافت کنی
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3376935&postcount=654
ارايه سرويس اينترنت پر سرعت در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت از هم اكنون آمادهي ارايهي سرويس ويژه ART و سرويسهاي اقتصاديECO در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مراكز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
علاقهمندان، براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره ميتوانند با بخش فروش شركت ارتباطات آفرینان قم از طريق شماره تلفنهاي 2-7837370-0251 تماس حاصل فرمايند.
کد:http://rasana.net/content/view/480/128/lang,fa_IR