الان رو ه ا ت ب ر د zdf و rai مسابقات رو پخش میکنه؟ جم که داغونه! خواهشا یکی جواب بده؟ اخه ظهر مسابقه والیبال ساحلی زنان داره دی:
Printable View
الان رو ه ا ت ب ر د zdf و rai مسابقات رو پخش میکنه؟ جم که داغونه! خواهشا یکی جواب بده؟ اخه ظهر مسابقه والیبال ساحلی زنان داره دی:
اقا یکی نیست بگه این فوتبال خواهران رو چه شبکه هایی پخش میکنه؟؟
پخش زنده فوتبال روز شنبه 7 مرداد (28 جولای) به شرح زیر می باشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
المپیک 2012 لندن - فوتبال زنان
-----------------------------------------
Olympic Football Games 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیوزیلنــــــــــــد - برزیـــــــــــل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 18:00 از:
Al Jazeera Sport
EuroSport Int'l
EuroSport HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کــــــــــــــانادا - آفریقـــای جنوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 18:15 از:
Al Jazeera Sport
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ژاپـــــــــــــن - سوئـــــــــــــــــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 18:15 از:
Al Jazeera Sport HD1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمریـــــــــــــــــکا - کلمبیــــــــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 20:30 از:
Al Jazeera Sport HD1
RTS 2 serbia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریتانیـــــــــــا - کـــــــــــامرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 20:45 از:
Al Jazeera Sport +7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فـــــــــــرانسه - کره شمالــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:15 از:
Al Jazeera Sport +7
France 4
کسی نمیدونه؟نقل قول:
gem sport تازه بعد افتتاحیه راه افتاده :| (sdش)
همه مسابقاته میخواد پخش کنه یا فقط کاروان ایران؟
ZDF از صبح داره مسابقات مختلف رو پخش میکنه.الانم توی سالن شنا میت رامینی رو دیدم.ملکه الیزابت هم اومد.فکر کنم از خواب بلندش کرده بودند.نقل قول:
RAI و RAI SPORT ها با هم چک کن.
ARRIADIA الان جودو زنان میده.
والیبال ساحلی زنان رو کی میخواست ZDF داره میده تازه شروع شد
رو هاتبرد غیر از zdf کدوم کانال بازی ها رو پخش میکنه ! این دبی اسپورت 3 که قرار بود پخش کنه الان که همش فوتبال لیگای عربی مسخره رو داره نشون میده !
دوستان برای گرفتن یاه ست دستورالعملی داخل سایت هست؟ من یه دیش آزاد دارم میخوام ببینم باید چطوری نصبش کنم
پس چی شد این 10 شبکه hd و sd جم که اینهمه تبلیغ میکرد ؟!
اینقدر پشت سر هم فرکانس سرچ کردم که فکر کنم این دستگاه رسی.ور خسته شد !!