دایرت ایکسو چ کنیم اههههه:n22:
Printable View
دایرت ایکسو چ کنیم اههههه:n22:
خیلی یزیدن وجدانی.سیاست مسخره و واقعا کثیفی دارن.آخه لامصب گرافیک لپ تاپ هم قابل تعویض نیست.این dx11 هم تازه مد کردن توی بازیا...نقل قول:
والــــــــــــا!نقل قول:
سرِ کرایسیس هم همین داستــــــانا بود.
انصافا منکه خیلی وقته خودم با PC بازی نکردم هرکسی هم که میخواد برا بازی بگیره و علکی ۵-۶ تومن هزینه لپتاپ کنه
میگم یه کنسول ۲ تومنی بگیر قدِ ۱۰ تومن برات کار میکنه.
دوستان یه تریلر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش نمیدونم حالا جدیدِ یا قدیمی.
حکمتش مثله شرکت های ساخت انتی ویروسه ک ویروسی میسازن و میندازن و ادعا میکنن فقط خودشون میتونن این ویروسو با محصولشون از بین ببرن ..گرافیکای الانم شده این...آخه لامصب چیزیم نداره مثلا این کال اف شبه کجاش 6 گیگ رم احتیاج داره اخه ؟کنسول چندین سال پیش جواب میده ولی پی سی 6 گیگ رم؟خدا تا چند سال دیگه بخیر بگذرونه :n27:
من که دیروز نصب کردم بازی کردم والا گرافیکش چیز دندون گیر و شاخی نبود در هم conviction بود اصلا حرکات ها و فیزیکشم شبیه همون بود نمیدونم چرا برای منم گیر میکنه بعضی جاها با وجود 8 گیگ رم 2 گیگ گرافیک منم حرف های بچه ها رو تایید میکنم دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
این دایرکت ایکس 11 رو چه گرافیک هایی نصب میشه؟
گرافیکم Nvidia Geforce 635M هست!
یه درخواست دیگه، دوستانی که دانلود کردن بذا pc ، اگه از نسخه ی دانلودیشون راضی ان لینکشو بذارن! ممنون
من فکر کنم دیگه باید قید بازی کردن رو بزنم :(
لذتشو ببرید. Q6600، رم 4، 6970، فکر کنم بتونم روی Low، ده تا فریم بگیرم :n03::n28:
آره نصب میشه ولی فک نکنم بتونین خوب بازی کنید....نقل قول:
CPUــتون ضعیفه یه کم....کارتتون کافیه برا بازی با تنظیمات Highنقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با مشخصات زیر باید قیدِ PC رو زد دیگه؟ :
Cpu:Core I7 3632Qm
GPU:Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr5
RAM:8 gb
Hard:1tra
راستی برا xb زدم دانلود بشه
سعی میکنم چند تا عکسی نقدی چیزی بزارم براتون.
Crysis 3 گرافیکش افتضاح بود ؟؟؟!!!نقل قول:
دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
:n13:?what the FAZ
اصلا مطمئنی CRYSIS 3 بازی کرده بودی Sniper GW2 نبوده احیانا؟