خب آخر سر از ویلدکارت استفاده کردیم و بریم داشته باشیم یک دور طوفانی.
ولی یه بدی داره این فوتبال فانتزی که اگر بازیکنهات رو از تیم مورد علاقه ات نگیری همش دعا میکنی که بازیکنت به تیم مورد علاقت گل بزنه؟!!(چی گفتم؟ خودم هم نفهمیدم :دی)
خب آخر سر از ویلدکارت استفاده کردیم و بریم داشته باشیم یک دور طوفانی.
ولی یه بدی داره این فوتبال فانتزی که اگر بازیکنهات رو از تیم مورد علاقه ات نگیری همش دعا میکنی که بازیکنت به تیم مورد علاقت گل بزنه؟!!(چی گفتم؟ خودم هم نفهمیدم :دی)
تا دیروز پیتر چک به هیچ توپی نه نمیگفت الان شده ....چک واقعی
روسیه هم که راحت گل میزد تا الان که خیلی راحت گل خورده اونم از کی؟ یونان
فکر کنم من لب دریا هم برم دریا خشک میشه :31:
بعنی این دور سوم بدبخت شدم با این نتایج ! خیلی حیف شد
شنیدید میگن یارو دست به خاک بزنه طلا میشه؟؟؟
امشب به من ثابت شد من اون یارو نیستم...
من اونیم که دست به روسیه میزنه حذف میشه....
از کاپیتان تو این بازیه اول 2 امتیاز گرفتم...
امشب شب مدافعان بود هرکی از چک و یونان مدافع داشت نونش تو روغن بود...
از 2 هافبک و 2 مهاجم گرفتم هشت .....از 2 تا مدافع گرفتم 13 !!
نقل قول:آخرای یو سی ال فصل پیش بود که یه تحلیلی خوندم از یه نویسنده فکر کنم اهل هلند که لا به لاش اشاره ای کرده بود به فوتبال فانتزی یوفا و گفته بود به نظر من این فوتبال فانتزی رو باید بردارننقل قول:
چون خوش شانسی و بدشانسی بعضی از شرکت کنندگان در فوتبال فانتزی روی نتایج فوتبال حقیقی تاثیر میزاره
از دیشب تا حالا هر چی دارم دنبال این مطلب میگردم پیداش نمیکنم
به نظر منم حرفش زیاد غیر منطقی هم نیست:20:
البته با توجه به انتخاب این دوستان که دودمان روسیه رو به باد داد:31:
دوستان من پیشنهاد میکنم شما در دورهای بعدی تعداد زیادی از بازیکنای آلمان رو انتخاب کنید:31:
من که اونقدر پای چک موندم و حذفش نکردم که دیشب سرانجام 7 امتیاز خوشکل بهم داد
در کنارش نویر رو هم انتخاب کرده بودم که اگر امتیاز نگرفت تعویضش کنم که دیگه جناب نویر باید روی نیمکت بمونه:31:
جا داره همینجا من و تعدادی از دوستان از مردم روسیه عذرخواهی کنیم که علت باخت که چه عرض کنم حذفشون من و تعدادی از دوستان بودیم(البته این کار تلافی قرارداد ترکمانچای بود :دی)نقل قول:
اصلا حرف علیرضا رو گوش ندید آلمان تیم خوبی نیست و بازیکنهاش نمتونن امتیاز بیارن(ما توی این بازیها دلمون به یه آلمان خوشه اونم میخواهید از ما بگیرید:31:)
تیمم رو توی مرحله گروهی خوب انتخاب نکرده بودم و زیاد هم نبودم که دائما بیام ترکیب رو عوض کنم
ایشالا دور بعدی با یه ترکیب خیلی خوب حتما جبران می کنم :دی
برای دور بعدی خوبیش اینه که به جای 2 بازیکن میشه 4 بازیکن از یه تیم گرفت
خدا وکیلی الان حال اون ژنراله تو فیلم "دکتر استرنج لاو" رو فهمیدم که میگفت These goddamn Piss-off Ruskies! واقعاً هم که پیس-آف روسکیز! یعنی من ترکیبم رو مجبور شدم کلاً عوض کنم تا این دو تا نخاله رو بگیرم شاید از این وضع در اومدیم. به خاطر اینا ون پرسی رو انداختم بیرون تا پولم برسه! اینا هم گند زدن! ای بخشکی شانس!
دیشب که بعد از استفاده از وایلد کارت و کلی خرج برای تیمم اونطوری جوابم رو گرفتم و طبیعتاً کلی ناراحت بودم، تازه فهمیدم امثال رومن آبراموویچ ها که پول واقعی خرج میکنن و نتیجه نمیگیرن چی میکشن. بیچاره ها چندین و چند سال منتظر میمونن. خیلی کار سختیه. نه آقا اصرار نکنید من نمیتونم مربی بشم:31:.
دوستان نمیدونم برای شما هم این حالت پیش اومده یا نه !
این فوتبال فانتزی باعث شده که از چند تا تیم که ازشون متنفر بودم کم کم خوشم بیاد ! و بازی هاشون رو به خاطر اون 2 بازیکنی که از اون تیم تو ترکیب گذاشتم پیگیری کنم :31: