من که شدید شیفته این محصول امنیتی شدم. بسیار کامل و حرفه ای و در عین حال راحت و کاربر پسنده.خدارو شکر فعلا یه لایسنس سه ماه رایگان گرفتم. تا حدودای خرداد راحتم.ایشالا بعدشم خدا بزرگه
من که شدید شیفته این محصول امنیتی شدم. بسیار کامل و حرفه ای و در عین حال راحت و کاربر پسنده.خدارو شکر فعلا یه لایسنس سه ماه رایگان گرفتم. تا حدودای خرداد راحتم.ایشالا بعدشم خدا بزرگه
سلام
سال نو همگی دوستان مبارک ان شا الله :n12::n12:
عیدی ویژه برای بر و بچه های پی سی ورلد
3 عدد لایسنس 180 روز 3 کاربره
لطفا دوستانی که علاقه مند به استفاده از این ضد مخرب ( آنتی ویروس ) هستند به بنده پیغام خصوصی بدند
9 عزیز میتونند برای دریافت لایسنس درخواست بدهند :n16:
توجه داشته باشید لایسنس ها به محض ارسال باید فعال شوند
موفق و پیروز باشید
با سلام و تبریک سال نو
50 لایسنس 3 ماهه رایگان 3 کاربره توسط سایت پرشین آنتی ویروس به مناسبت نوروز 1392 ارائه میشه
این لایسنس ها به صورت اورجینال بوده و میتونید اونها رو تا ماه June فعال کنید و تا سه ماه بعد یعنی سپتامبر استفاده کنید
به سایت " پرشین آنتی ویروس " مراجعه کرده و از بخش مخصوص محصولات Emsisoft لایسنس رایگان خودتون رو دریافت کنید
سلام
انتشار نسخه 7.0.0.21
چند روزی هست که نسخه 7.0.0.21 EAM منتشر شده است که مهم ترین تغییرات این نسخه :
پشتیبانی کامل از اسکن درایو های شبکه
بهبود سازگاری با ویندوز 8
....نقل قول:
Added support of network share scanning
Improved Windows 8 compatibility
Internal enhancements for Enterprise Console support
Service restart behavior changed as required by Microsoft for certification
Scheduler bug that occured on midnight actions – fixed
Minor registration key input box problem – fixed
Bug in reloading of specific imported settings – fixed
Occasional application crash when clicking menu items – fixed
Initial delay for missed scheduled scans or updates was increased to up to 1 minute
Risk level rating of malware improved
Bug when submitting custom host rules – fixed
باید طی روز های آینده منتظر نسخه 7.5 باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نسخه 7.0.0.21
کد:http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/download
دوستان من آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هر کدوم یا سرعت سیستم را میگرفتن یا سرعت اینترنت را یا امنیت خوبی نداشتن .
درباره ی این آنتی ویروس چیز زیادی نمیدونم آیا مشکلات بقیه را نداره ؟ امکاناتش خوب هست ؟ محیط کاربریش کاربر پسند هست ؟
سلام دوست عزیز.منم مثل شما آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هیچ کدوم باب میلم نبودند.در نهایت این آنتی ویروس رو نصب کردم.باید بهت بگم این همون چیزی بود که دنبالش بودم.رابط کاربری عالی. امکان انتخاب زبان فارسی و توضیحات منوها به زبان فارسی روان. به نحوی که کاربران کاملا مبتدی هم متوجه میشوند. داشتن دو دیتابیس قوی(بیت دیفندر و امسی سافت) و در نتیجه شناسایی بسیار بالا و در عین حال تاثیر بسیار کم بر منابع سیستم.کلا من خیلی باهاش حال کردم.یک بار نصبش کن و امتحانش کن ضرر نمیکنی.مطمئن باش.نقل قول:
نسخه های مختلفش چه فرقی دارن ؟نقل قول:
کدومش آنتی ویروس و فایروال داره ؟
لایسنس هاش که راحت گیر میاد ؟
پس اینطور که میفرمایید سرعت اینترنت را نمیگیره دیگه ؟
سلامنقل قول:
دو تا نرم افزار داره یکی ضد مخرب و یکی دیگه هم فایروال
Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
لایسنس براش سخت گیر میاد ولی فعلا لایسنس هدیه به بچه ها دادیم و اگر دوس داشتند میتونند از خودمون یکساله خرید کنند
تاثیر روی سرعت نت و دانلود : 0 %
شناسایی : 99.9 %
محافظت لحظه ای : 100 %
میزان استفاده از منابع در حالت استارتاپ و بوت: بسیار ناچیز
در حالت اسکن بین 200 تا 300 مگابایت
اینم ظاهر نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی بود در خدمت هستیم
موفق باشید
سلام دوباره خدمت دوستانی که براشون لایسنس ارسال کردیم
لطفا در صورتی که با ارور " محدودیت در کلید لایسنس " یا ارور های مشابه برای استفاده از لایسنس های هدیه برخورد کردید به بنده اطلاع دهید
کلا من توی پنلم دچار فیتیله پیچی شدم :n28: شاید مشکلاتی پیش بیاد که دوستان اطلاع دهند که براشون برطرف کنم :n16:
اینطور که شما تعریف میکنید باید خوب باشه ولی من توی سایتهای معتبر تست آنتی ویروس مثل AV-TEST در لیستشون ندیدم . تا اونجا که من میدونم 2 سایت :نقل قول:
AV-TEST و AV-COMparatives از همه بیشتر قابل اعتماد و معتبرتر هستند .
نسخه ی INTERNET SECURITY نداره ؟
ورژن کاملش جدا هست یا باید هر دوی
Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
نصب کنم ؟