ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:نقل قول:
Printable View
ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:نقل قول:
اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .نقل قول:
هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .
ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)
دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنننقل قول:
خب شما باید رو زنه کلیک کنی تا حرف بزنه.(مثل بقیه جاها). بدون کلیک کردن حرفی نمیزنه...نقل قول:
نقل قول:
درسته.مشکل همینجاست... ولی بازم میگم من دوست ندارم تنها باشم. از هر لحاظ که فک میکنم با گروه امنیت بیشتره. اگه قراره افراد گروه از هم جدا باشن و بوسیله مرده ها کشته بشن بهتر نیست همه با هم تو یه گروه باشیم و اگه کسی خواست خیانت بکنه یا کرد از گروه بندازیمش بیرون یا اگه لازم بود خودمون بکشیمش.
دوست عزیز شما هم مشکل قبلا منو داشتی.نقل قول:
اونجا که داری میری جلو، تند تند نرو.
سعی کن با حرکات میلی ثانیه ای بری جلو. مثلا هر 100میلی ثانیه یه بار W بزن، تند تند بزن. تا بیاد.
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
محتوای مخفی: درباره داستان
این Episode رو هم گرفتم ...یه کم بازی کردم ...باید بگم بهترین بوده! داستان بهتر گیم پلی بهتر !
شک نکنید ک عالیه!:46:نقل قول:
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
راه حلش:نقل قول:
محتوای مخفی: .