برای اینکه بخوام موقع دانلود 3-4 تا فایل همزمان کانکشن بیشتری برقرار کنم کدوم یکی از این نرم افزارها کانکشن بیشتری میسازه؟
Download Accelerator
Internet Download Manager
FlashGet
Orbit Downloader
GetGo Download Manager
HiDownload Platinum
.....
Printable View
برای اینکه بخوام موقع دانلود 3-4 تا فایل همزمان کانکشن بیشتری برقرار کنم کدوم یکی از این نرم افزارها کانکشن بیشتری میسازه؟
Download Accelerator
Internet Download Manager
FlashGet
Orbit Downloader
GetGo Download Manager
HiDownload Platinum
.....
حداکثر 64. شب ها معمولا روی 16 تا 20K.نقل قول:
سرعت بارگذاری صفحات خوبه.....
ممنون رفیق،نقل قول:
شانس من تو مخابرات ما پره انگار!
واقعا ناراضی ام
آخرین سرویسی که ارائه میدن رو ورداشتم ( 2M-4M ) سرعت روزش عالیه ( سرعت دانلود 450 )
سرعت شبش افتضاحه .... 80 به پایین دانلود میکنه .... با نوسان شدید ..... کل دانلود مال شبه اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد
سلام دوست عزیز ، سروری که ازش دانلود دارید هم باید 16تارو ساپورت کنه که اکثر سرورها 8تارو ساپورت می کنند ، پس فرقی ندارهنقل قول:
منم کلا 4تا فایل رو هم زمان میزارم واسه دانلود کلا 100تا آخرشه و بیشتر نمیره (تازه در بهترین حالت ، چون از بعضی سرورها با سرعت 5-10 می گیره)
512 شاتل شبانه حداقل 80-90 می داد:41: ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داده گستر تو بعضی شهرها مشکل پهنای باند پیدا کرده بخاطر همین سرعت شبانه به شدت افت میکنه.
زیرساخت هم باهاشون همکاری نمیکنه طبق گفته خودشون.
امیدوارم تا اول شهریور اوکی بشه این قضیه
منم امیدوارم این قضیه اول شهریور برطرف بشهنقل قول:
به نظرتون من که روز با سرعت 480 دانلود میکنم شب با سرعت 250 دانلود کنم انتظار زیادیه ؟
از اول شهریور در دانلود شبانه خود شرکت گفته سرعت ها به حداقل میرسه یعنی دیگه مثلا سرویس 2 تا 4 مگ روی حداقل که 2 مگ باشه می ایسته . اکثر مراکز هم کمبود پهنای باند پیدا کردن در ساعات رایگان شرکت هم میگن مخابرات همکاری نمی کنه
یعنی من که روز 450 دانلود میکنم شب چند میرسه حداقل ؟نقل قول: