من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
Printable View
من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
عزیزم اینجا یه مکان عمومیه ها
اندکی ادب خوب چیزیه
تو این سایت مشکل لگ رو توضیح داده ، من انجام دادم بهتر شد
گزینه vsync رو از ستینگ بازی غیر فعال کنید و از کنترل پنل کارت گرافیک فعالش کنید
به مسیر زیر بروید
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنید و ادرس فایل اجرایی فیفا رو بدید
بعد از گزینه های پایین triple buffering و vertical sync رو آن کنید و apply رو بزنید
راه حل بعد هم اینه
فیفا رو اجرا کنید و در حال اجرا دکمه ویندوز رو بزنید و CTRL + ALT + DELETE رو بزنید و به سر برگ processes بروید
در این قسمت فیفا رو پیدا کنید ، روی فیفا کلیک راست کنید و از گزینه set priority این قسمت رو از از normal به high تغییر بدید
البته بازی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه
منبع
کد:http://www.fifa-infinity.com/
بازی خیلی توپه.چمن عالی هستش.فقط پیراهن بازیکنان و مخصوصا شماره پشت بازیکنان کمی تو بعضی تصاویر بزرگه و تو ذوق میزنه..
تابلوئه مشکل از cpu ته . من کارتم ATI 5670 روی تهش بازی میکنم .نقل قول:
البته خدا کنه با نسخه اصلی مشکل پیش نیاد . چون چمن سه بعدی که اضافه بشه واقعا بازی سنگین میشه . حالا یه سوال این چمن سه بعدی واقعا هست یا ما رو گذاشتن سر کار ؟ تو Gamescom که داشت .
مهدی جان دمت گرم دادانقل قول:
مشکل منم حل شد
فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
توی این سایت آموزشش رو گذاشته و مثل این که کار هم میکنه(البته تبلیغ نباشه ها.من خودم عضوش هم نیستم)نقل قول:
فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
کد:http://www.persia-forum.com/thread-1179.html
سلام . من مشکل دستم رو حل کردم ولی نمیتونم دکمه هاش رو تغییر بدم ؟ مثلاً پاس رو بزارم همون ضربدر خودمون . آیا راهی داره ؟
منظور از لگ چیه؟ این مراحل اگه رو گرافیک 450gts انجام بشه بازی بهتر اجرا میشه؟ من تفاوتی ندیدم؟نقل قول:
درود
دوستانی که دمو رو بازی کردن بگن ایا tactical defending روی اوانتاژ های داور تاثیری گزاشته ؟
داور همچنان مثل فیفا ۱۱ راه به راه به نفع cpu اوانتاژ می ده ؟