یه توصــیه مختصر و مفید رو یادآوری بکنم به جوونا ! :دی
خودتون رو سوژه بقیه نکنین تو دانشگاه ! همین !
یه توصــیه مختصر و مفید رو یادآوری بکنم به جوونا ! :دی
خودتون رو سوژه بقیه نکنین تو دانشگاه ! همین !
خب فردا بریم ببنیم اولین روز دانشگاه چجوریه !؟!؟!:37:
سایت دانشگاه مون از یک وبلاگ شخصی هم ناقص تره و فقط یک برنامه 20 واحدی ترم اول واسه رشتمون گذاشته و هیچ توضیحی نداده ! بخش انتخاب واحد هم شماره دانشجویی من رو قبول نمیکنه و میگه اشتباهه :31:
کلا فردا نمیدونم که کجا باید برم و چیکار باید بکنم !:39:
انشالا که به خیر میگذره
اساتید به درصدای شما دسترسی ندارننقل قول:
کسی هم از این سؤالات نمیکنه ... مگه به شوخی، که اون هم هر چی دوست داشتید بگید! عملکردتونه که نشون میده چند مرده حلاجید
معمولاً اساتیدی که بخوان یه خورده آشنا بشن با بچهها، دونه دونه میپرسن از کدوم شهر اومدید و این حرفا ...
البته کاملاً به رشته بستگی داره ...
مثلاً اساتید رشتهی من (زبان) روز اول از همه خواستن یه بیوگرافی مختصر از خودشون و سابقهی زبانیشون (آموزشگاه و ...) بگن ...
ولی خب رشته های دیگه فرق داره
با این حال سؤالات شخصی نمیپرسن معمولاً ...
استرس رو کنار بذارید؛ هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته ...
اولش با همه غریبهاید، کم کم با همجنسهای خودتون دوست میشید، بعد از یه مدت هم (بسته به دانشگاه و رشته و جو) به صورت گروهی با جنس مخالف ارتباط عادی برقرار میکنید و دوست میشید
نمیخواد وارد کلاس شدید به کسی سلام کنید. یه صندلی پیدا کنید و بشینید، دوست داشتید با بغل دستی سر صحبتو باز کنید و دوست شید اگه ارزششو داشت :دی
اینا همش دستتون میاد
از الان فکرشو نکنید؛ تو جو که قرار بگیرید، خودتون تجربه میکنید همه چیو ...
برخورد سال بالاییا بهتر از قبل شده ... البته باز بستگی به دانشگاه داره
تو این دو سه ساله من کمتر دیدم کسی ترم صفریا رو به اون شکل مسخره کنه
ولی خب خیلی جاها هم میکنن و چارهای هم ندارید ! :دی
اینا رو هم در حد شوخی و خنده بگیرید و اصلاً به خودتون نگیرید!
دو سال دیگه شما میشید سال بالایی ;)
دانشگاه دانشگاه که میگفتن همین بود؟! :31:
یه سوال بچه هایی که رفتین اردوهایی که دانشگاه ها اول سال میزارن برای ورودی های جدید واسه آشنایی و این حرفا به جز جنبه تفریحی میشه بگید چه اتفاقاتی تو اردوتون افتاد؟آخه مثلا گفتن مدیر گروهاتون میان اون جا آشنا میشین باهاشون ، با خودم گفتم خب که چی بشه؟:31: کاری داشتم میرم اتاقشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مسائل مربوط به دانشگاه و ... نکات خاصی چیزی تو اردو میگن؟
میخوام ببینم نرم چیا از دست میدم؟:31:
..........................
................
سلام به همه
فردا اولین روز دانشگاه هستش
ساعت 3 کلاس دارم
اولین کلاس هم زبان پیش دانشگاهی هستش و بعد از اون هم کارگاه جوشکاری دارم
با خودم چی ببرم ؟؟دفتر ببرم ؟؟
استاد اومد سر کلاس باید بلند شیم ؟؟( به احتمال 90 % دو هفته اول کلاس تشکیل نمیشه)
با تشکر
با سلام
اول از مدیران بخش خواهش میکنم به هیج جایی انتقال ندین تایپیکو تا به نتیجه برسم بعد از اون تایپیکو حذف کنید.مرسی
خوب بریم سر اصل مطلب:
من متولد اذر ماه سال 70 هستم و الان تو مقطع کاردانی رشته نقشه برداری تو دانشگاه سراسری درس میخونم و از این ترم میشم ترم 3 یعنی دانشجوی سال دوم و یک سال هم پشت کنکور موندم
از اونجایی که دیگه مغزم نمیکشه یک شهر دیگه درس بخونم میخام بیام دانشگاه غیرانتفاعی شهر خودم اونا هم مشکلی ندارن ولی اموزش دانشکده کنونی کلید کرده که مهلت انتقال و جا به جایی تموم شده ولی من باید بیام شهر خودم بنا به دلایلی حالا راهی داره؟
اگه برم ترک تحصیل کنم و سال دیگه کنکور بدم سربازی من چی میشه؟
راهی نیست برم فراگیر پیام نور امتحان بدم؟
حالا من چه کار کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنین و پیشنهاد بدین
ممنون
سلام
من 2 سال رفتم قلم چی (کانون فرهنگی آموزش) ولی نتونستم حتی 1 دوهفته برنامه ش رو اجرا کنم!!
نمیدونم برنامه ی قلم چی سنگین بود یا من تنبلی کردم خیلی از دوستام هم نتونستن اجراش کنن
نظرتون چیه!!!؟
بهترین و روان ترین (فهمش راحت باشه) و کاملترین ترجمه فیزیک هالیدی از کی هست و چه انتشاراتی؟