میشه رزولوشن مانیتوری که HD هست به FHD ارتقا داد. البته به صورت نرم افزاری؟نقل قول:
آیا سخت افزاری هم میشه مانیتور لپ تاپ را از HD به FHD ارتقا داد. آیا درست میگم؟
Printable View
میشه رزولوشن مانیتوری که HD هست به FHD ارتقا داد. البته به صورت نرم افزاری؟نقل قول:
آیا سخت افزاری هم میشه مانیتور لپ تاپ را از HD به FHD ارتقا داد. آیا درست میگم؟
دوستان کسی برا این مورد راه حلی داره؟نقل قول:
خیر نه به صورت نرم افزاری و نه سخت افزاری نمیتوان HD را به FHD تبدیل کرد.نقل قول:
البته منظور من از سخت افزاری تعویض lcd لپ تاپ به FHD است. یعنی امکان داره؟ (در مورد n55sf)نقل قول:
در اکثر مواقع به علت اینکه محل اتصال مانیتور به مادربرد HD و FHD با هم تفاوت دارند نمیتوان این کار رو کرد ولی در مورد n55 چون با آپشن FHD نیز عرضه میشود ممکن است کانکتورها با هم سازگاری داشته باشند.نقل قول:
دوستان من مواقعی که بازی میکنم به برق وصلش میکنم(چون با باتری خیلی کند اجرا میشه)
این جور مواقع باتری رو دربیارم یا نه؟
دوستان این مدل n55sf fullhd از کجا میشه خرید من تو بازار نهایتن 1600*900 پیدا کردم
اگه تبریز باشی طبقه پایین پاساژ سهند منتها گارانتیش معتبر نیست (گارانتی سیب) در ضمن علاوه بر فول اچ دی بودن سی پی یو 2670 و ویندوز اورجینال و بلوری هم دارهنقل قول:
لطفا لینکشو بذاریننقل قول:
با كمال ميل !نقل قول:
با تشكر از f r e e m a n
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL