اونا رو دیدم . اگه همش اونان که جای تاسف ه:n03::n27:نقل قول:
Printable View
اونا رو دیدم . اگه همش اونان که جای تاسف ه:n03::n27:نقل قول:
snap shot برای آرتی فایده داره؟
میگم این ه ک ها راستن؟ امروز تو وبگردی امروزم چندتا دیدم ولی ترسیدم چیزی دانلود کنم یا امتحان
نه واقعی نیستن.منم اول خیلی دنبال ه ک گشتم ولی برای این بازی همچین چیزی وجود نداره.نقل قول:
اگه قرار بود این بازی هاhack بشه که کلا باید تمام کمپانی های بازی های انلاین ورشکست میشدن اونم این بازی که سازنده هاش روس هستند.لطفا این کار را نکنید که بن میشید.
کدوم کارو نکنیم . میگی ه ک ی وجود نداره پس چی میگی این کارو نکنید . البته به نظر منم ه ک ی در کار نیستنقل قول:
دوستان Valentine’s Day Bonus Code رو از دست ندید . دیروز فهمیدم بعضی ها خبر ندارن . تا 1st March at 23:59 وقت دارید .
24 ساعت premium Account
ANTHEM
الان IS-8 دارم.بنظرتون می ارزه IS-7 بگیرم؟چون الان با همین IS-8 خیلی حال میکنم.گانش عالیه.
TD های تییر 10 همشون خوبن.هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کدوم شاخه رو شروع کنم!
اگه میبینی که قلق تانکه اومده دستت و خوب بازی میکنی باهاش is7 رو بگیر ولی این تانک رو نفروش و باهاش سعی کن win rate و efficincy اکانتت رو ببری بالا ولی is7 که خیلی بهتر از is8 هستشنقل قول:
در مورد TD بستگی به سبک بازیت داره مثلا من رفتم T110E4 رو گرفتم و ازش راضی هستم تو میتونی JagdPz E-100 رو بگیری که خیلی تانک عالی هستش در کل همه ی تانک ها مزایا و معایب خاص خورشون رو دارن و هیچ تانکی از همه نظر خوب گیر نمیاد.
بین فرانسه و روسیه موندم.