منم تبریک میگم به دورتمندیااا... امیدوارم چلسی هم بتونه با یه بازی هوشمندانه بایرن رو به زانو در بیاره...
Printable View
منم تبریک میگم به دورتمندیااا... امیدوارم چلسی هم بتونه با یه بازی هوشمندانه بایرن رو به زانو در بیاره...
تبریک میگم این قهرمانی رو به هواداران دورتموند واقعا این تیم این فصل بهترین بازی ها رو به نمایش گذاشت و یه فصل کاملا رویایی رو پشت سر گذاشت قهرمانی تو بوندس لیگا و جام حذفی کاملا حقشون بود و از اینکه دورتموند به روزهای اوجش برگشته خوشحالم من خودم تو آلمان دورتموند رو خیلی دوست دارم و یادم میاد زمان های قدیم وقتی روسیچکی تو این تیم بازی میکرد خیلی این تیم رو دوست داشتم.
سلام
تبریک میگم . بازی خیلی زیبایی بود . دورتموند عالی کار کرد . و بایرن خیلی ضعیف بود بخصوص در دفاع .
امیدوارم سال آینده دورتموند همین بازیهای عالی رو در لیگ قهرمانان اروپا هم انجام بده و به قهرمانی برسه .
البته مطمئنم بایرن در فینال و بازی با چلسی روشش رو عوض میکنه و برنده خواهد بود . :8:
تبریک میگم به هوادارای دورتموند. یاد اون دوران چند سالۀ دهۀ نود رو برای من زنده کردن. دیشب بازی خیلی خوبی انجام دادن.
امیدوارم مربی جوونشون سالها تو این تیم بمونه و به کار خوبش ادامه بده تا دوباره فوتبال هیجان انگیز باشه و بازی های اروپایی غیر قابل پیش بینی تر از این چند سال گذشته بشه.
تبریک میگم به هوادارای دورتموند
انشا الله سال دیگه هواپیما تیمتون سقوط کنه : دی
+
ریبری بعد از بازی با دورتموند گفت:
We are Bayern Munich and we fear Borussia Dortmund
:دی
تبریک تبریک دابل کردیم رکورد شکستیم کار دیگه ایی نمونده ؟
یکی از بهترین بازیهامون بود
بهترین بازیکن لیگ هتریک کرد :40:
به طرفداران دورتمند این قهرمانی رو تبریک میگم مخصوصا یوسف جان
بر خلاف خیلی ها به نظر من بایرن با این باخت توی فینال لیگ قهرمانان زهردارتر میشه و باعث این دورتمند هستش :دی
آقا منم تبریک و شادباش میگم.
این فصل فوق العاده بودین. . این همه بازیکن جوون و کم سن و سال و این بازده!
تنها خبر بد میتونه رفتنه بازیساز کاگاوا باشه. این بازیکن فوق العاده با استعداد و آینده دار هست.
خب... تبریک به داش یوسف و باقی دورتموندی ها :11:.
درسته بایرن افتضاح بود ولی نمیشه بازی فوق العاده ی دورتموند رو ندیده گرفت . عالی بودین ...:40:
امیدوارم غیر از کاگاوا که بنظر رفتش قطعی هست، بازیکن کلیدی دیگه ای رو از دست ندین و سال ها همینجوری پر قدرت ببینیمتون. خصوصا توی اروپا ...
البته همونجور که این فصل شاهین رو نداشتین و چیزی از دست ندادین، فصل بعد هم با نبودنِ کاگاوا و حضور رویس خط میانی قدرتمندی خواهید داشت...
ضمنا اگه مدیرای بایرن یخورده خرج کنن، سالِ آینده میبینیمتون :31:.
ای به زمین گرم بشینین : دی
نه آقا , مبارکتون باشه , مزد برتریتون رو گرفتین ولی جنبه داشته باشین تو CL آبروریزی نکنین !
در ضمن , یه کم از شالکه یاد بگیرین : دی