منم امروز رفتم درخواست بدم گفت نامه آسیاتک واسه جمع آوری تازه اومده فردا بیا.
واسه 256 پرسیدم گفت فعلا 128 می دیم یه ماه بعد بیا درخواست کتبی بده اگه دستور دادن می دیم دیگه راجع به مدارک چیزی نپرسیدم. خدا کنه بدن 128 خیلی ستمه :31:
Printable View
منم امروز رفتم درخواست بدم گفت نامه آسیاتک واسه جمع آوری تازه اومده فردا بیا.
واسه 256 پرسیدم گفت فعلا 128 می دیم یه ماه بعد بیا درخواست کتبی بده اگه دستور دادن می دیم دیگه راجع به مدارک چیزی نپرسیدم. خدا کنه بدن 128 خیلی ستمه :31:
آقا این مخابرات حداقل سرعت رو تضمین میکنه ؟:دی میخوام یک مگ بگیرم ازش
برا دانلود فقط
و اگه منطقه خلوت باشه سرعت رو حتما رو حداقل محدود نمیکنن که؟
و این که دی سی خیلی داره ؟
چن روزه وصل میکنن؟:دی
امشب سرعتتون چطوریه؟
واسه من که افتضاحه حلی یاهو هم باز نمیشه
آره از حدود ساعت 9 ترکید دیگه وصل نمیشد 691 بعدم سرعت در حد 2-3 کیلو بایته الان مسنجر هم باز نمیشه!!
یه چیز جالب این بود که من سرعت مرور صفحاتم پایین بود و یاهوو هم باز نمیشد اما سرعت دانلودم مثل قبل بود و شاید 2-3 کیلو کم شده بودنقل قول:
انگاری واسه بعضیا قطع بود چون از کسای دیگه که من پرسیدم میگفتن وصلیم:31:
از شنبه هر کاری می کنم وصل نمیشه 9 بار ارور 691 میده 1 بار ارور هم ارور 678.دیروز هم که زنگ زدم به این پشتیبانی پیغام گذاشتم اما تا الآن که خبری نشده:14:
مخابرات:2:
من خطم از مرکز تلفن مالک اشتر هست از امروز ساعت 1 قطع شده اینترنت
کسی از این مرکز تلفن adsl داره؟
مال بقیه دوستان که در پست های قبل نوشتن درست شده ؟
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
من خطم از مرکز تلفن مالک اشتر هست از امروز ساعت 1 قطع شده اینترنت
کسی از این مرکز تلفن adsl داره؟
مال بقیه دوستان که در پست های قبل نوشتن درست شده ؟
سلام دوستان یه سوال محدود کردن سرعت تو مخابرات انجام میشه درسته از چه طریقی این کار رو انجام میدن میشه یه توضیح کامل بدید
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
سلام دوستان محدودیت سرعت چه جوری انجام میدن نرم افزاری یا سخت افزاری میشه یه توضیح بدید
با تشکر
من هم دانلودم مثل روزهای قبل بود ولی دیشب صفه مفه باز نمیشد:19:
سلامنقل قول:
من که مرکز باهنرم همون صبح رفتم مرکز باهنر گفتن بعداز ظهر درست میشه که از حدود ساعت 3 تا الآن تقریبا مشکلی نداشته