تبریک میگم.برد تیم محبوبمون رو در لیگ قهرمانان.برد مقابل نایب قهرمان بندس لیگا چسپید.امروز هم اس اس برد.جانم تیمهای آبی دوست داشتنی.just chelsea and esteghlal . این هفته لیگ برتر با منچستر بازی داریم.بازی سختی هست.به امید پیروزی تیم محبوبمون
Printable View
تبریک میگم.برد تیم محبوبمون رو در لیگ قهرمانان.برد مقابل نایب قهرمان بندس لیگا چسپید.امروز هم اس اس برد.جانم تیمهای آبی دوست داشتنی.just chelsea and esteghlal . این هفته لیگ برتر با منچستر بازی داریم.بازی سختی هست.به امید پیروزی تیم محبوبمون
من خودم به شخصه از استیل و بازی بالاک خیلی خوشم میاد.واقعا یه فرمانده به تمام معنا. یه هافبک باید فیزیک بدنی بالاک رو داشته باشه و جنگنده باشه.
به نظر من یکی از بهترین هایی بود که از دست دادیم، البته چون سنش به 35 رسیده فکر میکنم ترک چلسی کار درستی بودنقل قول:
ویلاس بواس : بازیکنان مهمترین عامل بازی هستند
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش می تواند منچستر را شکست دهد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در کنفرانس خبری قبل از رویارویی اش با الکس فرگوسن و شاگردانش در خصوص بازی روز یکشنبه تیمش در اولدترافورد گفت :" من تنها امیدوارم بازیکنانم نمایش خوبی برای هوادارانی که حامل احساسات هستند و عاشق واقعی رنگ باشگاه هستند ، داشته باشند . "
وی ادامه داد :" ما ( کادر فنی ) تنها سعی می کنیم بهترین کار خود را انجام دهیم تا بازیکنان در بهترین شرایط و تکامل استعداد های خود باشند. با قهرمان لیگ بازی خواهیم داشت و برنده شدن ما را در شرایط بهتری قرار خواهد داد ، تساوی هم مانند شکست است ، تاریخچه لیگ برتر نشان می دهد که ما می توانیم برنده باشیم و برایش بجنگیم ، من امیدوارم بتوانم به تیم انگیزه کافی برای بردن را بدهم."
سرمربی چلسی گفت :" در بازی های که متوجه ذهن است من واقعا نمی دانم در چه موقعیت قراربگیرم. من تنها باید صبر کنم تا ببینم چگونه خواهیم بود در صورتی که نیازی باشد آن را برطرف کنیم و اگر نیازی نباشد نیز که ادامه می دهیم."
وی ادامه داد :" من نمی دانم واقعا بازیکنم که مهمترین اشخاص در بازی هستند تحت تاثیر قرار خواهند گرفت یا خیر ، شما می توانید به شیوه های مختلفی عکس العمل داشته باشید و می توانید ایده های دیگر بازیکنان را انتقال دهید ، مهمترین چیز برای بازیکنان این است که احساس راحتی داشته و به مربی خود اعتقاد داشته باشد."
ترس رو تو چهره مربیتون میبینم:21:
امیر....مردش باش بعد از بازی بیا فروم:21:
هماهنگی و سرعتی که منچستر داره عمرا چلسی نداره....همین سرعت اضافه شدن به حمله و بازی تک ضربمون برا چلسی کافیه:21:
(کری رو داشته باشا)
بله.درسته.اگه بالاک سنه کمتری داشت میتونست سالها در چلسی بدرخشه.یادش بخر. 3 تا هافبک چلسی در کنار هم.اسیین.بالاک و لمپارد.به فینال باشگاهای اروپا رفتیم.هیچ تیمی حریف چلسی نبود.ما حقمون پیروزی توو فینال برار منچستر یود.اگه اون توپ دروگبا توو وقت اضافه به تیرک نمیخورد ما قهرمان اروپا میشدیم.چیزی که آرزوشو داریمنقل قول:
چلسی به دنبال رائول آلبیول
باشگاه چلسی قصد دارد رائول آلبیول مدافع رئال مادرید را در ژانویه به خدمت بگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – به نوشته روزنامه های اسپانیایی باشگاه چلسی قصد دارد رائول آلبیول مدافع باشگاه رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
با آمدن رافائل واران جوان گقته می شود رئال دیگر اصراری به حفظ مدافع اسبق والنسیا ندارد. هم اکنون ریکاردو کاروالیو، په په و سرخیو راموس مدافعان اصلی رئال هستند و برای حضور در ترکیب اصلی این تیم رقابت می کنند.
گفته می شود چلسی برای جذب آلبیول باید رقمی در حدود 15 میلیون یورو بپردازد. با توجه به آینده نامعلوم الکس که گفته می شود در مهلت نقل و انتقالات زمستانی به آرسنال خواهد پیوست آبی های لندنی قصد دارند آلبیول را به عنوان جانشین او به خدمت بگیرند.
آلبیول در صورت پیوستن به چلسی می تواند در فرناندو تورس و خوان ماتا دیگر اسپانیایی های این تیم بازی کند.
خخخخ....زکی:دینقل قول:
فکر کن نیام :دی...تو نباید پیدات بشه پسرم :دی
فکر کن نداشته باشه...دیگه مثل سال قبل نیست عزیزم...توی دفاع لوییز و تو هافبک ماتا+مالودا و توی حمله استوریج و تورس کاملا سرعتی هستند و باید شما ازشون حراس داشته باشید :21::دی....تازه ویدیچ و فردیناند هم که فکر کنم نیستند و نمیتونید مثل پارسال دفاع کنید:27:...میترسم مثل ارسنال بشید :8::دی...تورس میخواد هتریک کنه :5:
چک : باید در دفاع خوب باشیم
پتر چک گوش زد کرد که تیمش برای موفقیت باید جلوی منچستر و وین رونی به خوبی دفاع کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پتر چک که پس از جدایی از مصدومیت در برابر لورکوزن نیز درون دروازه تیمش ایستاده بود ، مطمئنا امروز برابر شیاطین سرخ نیز از دروازه چلسی محافظت خواهد کرد ، چک در مصاحبه ای در خصوص بازی تیمش در اولدترافورد گفت :" آنها تلاش خواهند کرد بازی خود خودشان را انجام دهند و ما نیز بازی خود را انجام خواهیم داد ، باید ببینیم در آخر چه خواهد شد . ما می دانیم آنها واقعا در خط حمله خوب هستند و گل های زیادی زده اند و مردان خود را درخط حمله دارند."
وی ادامه داد :" ما در هر بازی پیشرفت کرده ایم و مشکل دفاع خود را حل کرده ایم و می توانیم بازیهایمان را ببریم. ما با روحیه مثبتی به آنجا می رویم و بهترین کار خود را انجام خواهیم داد تا نتیجه دلخواه خود را بدست آوریم . همه در باره اینکه منچستر یونایتد چطور بازی می کند ، صحبت می کنند اما ما دو امتیاز از آنها عقب هستیم و اگر ما به آنجا برویم می توانیم خود را به صدر برسانیم ."
چک در خصوص خط حمله تیم یونایتد و وین رونی گفت :" من همیشه موقعیت های گلزنی را می بینم ، من دوست دارم عادت که هرکسی چطور ضربه نهایی را می زند ، تنها تفاوتی که خواهد داشت این است که تصویر بازی فردا کمی طولانی تر خواهد بود ."
وی اضافه کرد :" در شرایط پایانی او ( رونی ) می تواند هر کاری که به ذهنش برسد را انجام دهد ، برای یک دروازه بان هدف اصلی حرکت همه است ، جایی که باید منتظر دیگران باشی ، و این دومین راه برای مقابله با آن است . زمانی که شما از یک بازیکن با اعتماد به نفس و توانایی های رونی استفاده می کنید ، او می تواند کاری که دوست دارد را انجام دهد ، من برای مهار او بهترین را انجام خواهد داد ، اما این تنها در خصوص من نیست . به کل تیم مربوط است و اگر ما خوب دفاع کنیم ، شانس کسب نتیجه خوبی خواهیم داشت."
آنلکا چلسی را ترک خواهد کرد
آندره ویلاس بواس تائید کرد که آنلکا می خواهد از چلسی جدا شود ، عدم تمدید قرارداد دروگبا را نیز رد نکرد.به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، نیکولاس آنلکای فرانسوی که با حضور دروگبا و تورس نزدیک به دو فصل است که نیمکت نشینی در چلسی را به خوب فرا گرفته است دیگر تمایلی ندارد که با این تیم قرار داد خود را تمدید کند.
در همین خصوص ویلاس بواس گفت :" تمدید کردن قراردادن بازیکن مهم نیست ، نیکو ( آنلکا ) خیلی خیلی خشحال است . او متعلق به چلسی است و آخرین سال قراردادش را سپری می کند."
آندره در پاسخ سوالی که آیا آنلکا می خواهد چلسی را ترک کند گفت :" بله ! "
آندره ادامه داد :" ما تلاش خود را برای تمدید کردن قرارداد نیکو انجام خواهیم داد ، اما او تصمیم خود را دارد و من مطمئن نیستم که او با ما بماند."
آندره همچنین در خصوص دیدیر دروگبا ، دیگر مهاجم چلسی که قراردادش رو به اتمام است گفت :" من دوست ندارم این را با شما به اشتراک بگذارم و شما حدس خواهید زد چه رخ خواهد داد."
چک واقعا داره مثل یه کاپیتان صحبت میکنه.....میتونه پس از تری و لمپارد کاپیتان خوبی باشه واسه ی تیم :20:
+
من با رفتن انلکا موافقم...درسته که بازیکن خوبی برای ما بوده و هست ولی رو به نزوله و نمیتونه مثل قبل واسمون کارایی داشته باشه :20: