لوئیس انریکه سبک فوتبال بارسا را به سری آ می آورد
لوئیس انریکه سرمربی جدید رم قصد دارد سبک فوتبال بارسا را در این تیم ایتالیایی پیاده کند
سایت گل – لوئیس انریکه سرمربی جدید رم به هواداران این تیم قول داد سبک فوتبال زیبای بارسلونا را در این تیم ایتالیایی پیاده کند.
سرمربی 41 ساله رم اخیرا بعد از سه سال کار در تیم دوم بارسلونا با قراردادی 2 ساله هدایت این تیم ایتالیایی را قبول کرد.
رم از یک فصل پر از ناکامی و اخراج کلودیو رانیری و وینچنتزو مونتلا لوئیس انریکه را به عنوان سرمربی جدید خود برگزید.
انریکه می گوید :" من تجربیاتی را که در بارسلونا کسب کرده ام در رم پیاده خواهم کرد و بازی سرعتی و هجومی در کنار کار تیمی در صدر برنامه های ما قرار خواهد داشت."
"از زمانی که به رم آمده ام احساس بسیار خوبی دارم و بی صبرانه در انتظار شروع رقابت ها هستم."
او در پیغامی به هواداران رم گفت:" امیدوارم آن طور نتیجه بگیریم که هواداران رم به تیمشان افتخار کنند."
باکاری سانیا:فابرگاس دوست دارد به بارسا برگردد
اگرچه مدیران باشگاه آرسنال بارها اعلام کردند که کاپیتان تیم شان را نخواهند فروخت اما سانیا تایید کرد که این ملی پوش اسپانیایی به فکر جدایی است
سایت گل- باکاری سانیا، مدافع فرانسوی آرسنال، تایید کرد که سسک فابرگاس دوست دارد به بارسلونا بپیوندد.
کاپیتان 24 ساله توپچی ها مدت هاست که در انتظار بازگشت به باشگاه سابقش است.
اگرچه مدیران باشگاه آرسنال بارها اعلام کردند که کاپیتان تیم شان را نخواهند فروخت اما سانیا تایید کرد که این ملی پوش اسپانیایی به فکر جدایی است. تنها یک هفته قبل جرارد پیکه از فابرگاس دعوت کرده بود که به نوکمپ بازگردد.
سانیا در گفتگو با یک شبکه رادیویی فرانسوی گفت:" می توانم بگویم این مسئله صحت دارد که سسک می خواهد به بارسا برود. او می خواهد به کشور و شهرش برگردد، جایی که خانواده اش زندگی می کنند. او می خواهد برای بارسا، یکی از بهترین تیم های جهان بازی کند و این کاملا قابل درک است."
البته سانیا تاکید کرد که به دست آوردن فابرگاس کار بسیار سختی برای بارسا خواهد بود.
" با این وجود او در حال حاضر کاپیتان آرسنال است."
فابرگاس در سال 2004 و در حالی که تنها 16 سال داشت به آرسنال پیوست. اخیرا ونگر این مسئله را که فابرگاس دوست دارد به نوکمپ برگردد را رد کرد.