سلام. مبارکتون باشه.
این سوالتون عجیبه چون تمام 5110 ها یک نوع درایور خاص ندارن و به مرور ورژن های جدیدتر هم اضافه میشن که شمار درایورهارو زیاد میکنه.
حجم درایورها تقریبا 1 گیگابایت هست.
قبل از دانلود درایورها با برنامه AIDA64 Extreme Edition نام تک تک قطعات بدست آوردم تا اونجائی که تونستم اکثر درایورهارو از سایت دل گرفتم اما ترجیحا بعضی درایورهارو از سایت سازندگانش دانلود کردم و در بعضی موارد به سایت های متفرقه مراجعه کردم.
ترجیحا از سایت NVIDIA دانلود کردم.
آپدیت بایوس باید فقط از خود سایت دل دانلود بشه و دانلود اون از سایت های متفرقه شاید بشه باهاش آپدیت درست انجام داد اما ریسک بالائی داره اگر درایور در وسط مراحل نصب گیر کنه یا پیغام خطا بده که منجر به از بین رفتن بایوس و تعویض کل مین برد میشود.
در مورد بلوتوس درایور Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver دانلود کردم از سایت و وایرلس و بلوتوث عالی و بدون مشکل کار میکنند. حداقل برای من که اینطوریه!
نه. من از روی تنبلی همون ویندوز 7 که در فروشگاه بهم دادنو نصب کردمو و کاملا آپدیتش کردم. تا الان عالی کار کرده و بدون مشکل.
به نظرم باید کامل باشه اما برای اطمینان بیشتر مدل 5110 اتنخاب کردم و از لیست تمام درایورها به صورت تک تک بعضی هارو انتخاب کردم با کمک AIDA64 Extreme Edition و بدون دانلود منیجر دل دانلود کردم و اتفاقا همه هم درست دانلود شدن!
نمیدونم شاید شما 32 بیتشو گرفتی و کامپیوترت 64 بیت باشه. یک برنامه گرفتم با نام Dell Digital Delivery و وقتی بازش میکنم بعد از چک کردن میزنه همه چیز آپدیته اما نمیدونم که 2 ماهه دیگه هم همینو میگه یا واقعا درستشو میگه. عادت دارم هر چند وقت یکبار تمام درایورهارو به صورت تک تک چک کنم ببینم آپدیتی دارند تا دانلود کنم یا ندارند.
خواهش میکنم جواب هام ناقص بود اما برای کمک بیشتر لیست برنامه ها و درایورهای لپتاپمو میزام اما دیگه لینکاشونو ندارم. دقت کنید تا درایور های 64 بیتی دانلود کنید.
Audio:IDT 92HD87B1 Driver
bios: N5110-A06
software: Dell Digital Delivery Client
software: Dell QuickSet Application
software: Dell System Software Utility
dvd rw: PLDS DS-8A5SH DVDRW
chipset: Intel HM67 Express Chipset Family Driver
software: Intel Management Engine Interface Driver
software: Intel Rapid Storage Technology Driver
software: Intel Turbo Boost Technology Monitor Software Application
network ethernet: Realtek RTL8139 810x Fast Ethernet Adapter
کد:
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
network wireless: Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver
USB3.0: Renesas USB3.0 Host Controller Driver
TouchPad: Alps Alps TouchPad Driver
video: geforce 275.33 windows 7 64 bit
video:Intel HD Graphics 3000 Driver
اگر برنامه ها و درایورهارو نتوستید پیدا کنید در قیمت search درایورهای سایت دل نام برنامه هاتونو وارد کنید تا براتون نمایش بده. دقت کنید که درایور کارت شبکه وایرلسو درست دانلود و نصب کنید تا بعد ها دچار مشکل نرم افزاری در ویندوز نشید. موفق باشید