با قسمتهای پایین صحبتت که حرفهای آقا احمد هست، کاملا موافقم.
اینکه گفتی چند درصد کالاها خراب میشه، هم من خودت تبلت Asus Me372 CG با ظرفیت 32 گیگ را همان اوایل که در ایران آمد، از دیجیکالا خریداری کردم. اما چند ماه نشده تبلت خراب شد و بردم گارانتی آواژنگ.
آنها هم بعد از بررسی گفتند یا صبر کنید این تبلت دوباره بیاید و یا اینکه پولش را پس بگیرید که من پولش را پس گرفتم. اتفاقا بیشتر از مبلغی که از سایت خریداری کرده بودم را گرفتم که البته میشد هزینه ضدخشی که نصب کرده بودم.
اینطور که من فهمیدم کلا این تبلت مشکل داشته، چون دیگه کاملا نایاب شد.
شما یک سایت معتبر در ایران معرفی کن که با چیزهایی که میگی تطابق داشته باشه.
حرف من این است که بی اساس نه یک سایتی را بزرگ کنیم و نه اینکه بی دلیل و بدون اینکه اصلا تجربه خریدی از این سایت داشته باشید، همینطوری یک حرفی بزنید که باعث بشه ذهنیت بقیه هم نسبت به بحث تجارت الکترونیکی در جامعه خراب بشه.
مسلما شما اگر فروشنده دوربین مطمئنی پیدا کردی که جنس احیانا خراب را تا یک هفته بعد از فروش از شما پس گرفت، آن وقت آن را به بقیه هم معرفی کنید که ما هم از او خرید کنیم. خلاصه اینکه متاسفانه فروشنده مطمئن و کاردرست در جامعه کم است ( با عرض پوزش از آن درصد محدود فروشندگانی که واقعا کارشان خوب است)
در صنف موبایل که متاسفانه واقعا نادر هستند فروشندگانی که به بهانه های مختلف نصب نرم افزار و ... قیمت کالایشان را خیلی بیشتر از امثال سایت دیجیکالا می کنند. یعنی قیمت اولیه شان کمتر است ولی به هزار دوز و کلک پول اضافه تری از شما میگیرند.