یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!نقل قول:
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......:31:
Printable View
یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!نقل قول:
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......:31:
نقل قول:
چشم من الان شرکت هستم ولی به محضه اینکه برم خونه حتما تست میکنم و بهت خبرش رو میدم:46:
دوست عزیز من این ترینر رو امتحان کردم و روی بازی من هم عمل نمیکرد :13:
حالا یه ترینر قبلا ها گرفته بدوم که الان که تست کردم روی بازی جواب داد اون رو آپلود میکنم برات میذارم خیلی هم کامل هست:46:
با سلام .
دوستان من با این بازی یه مشکلی دارم .
بازی رو نصب کردم ، کرک SKidrow هم دارم .
وقتی بازی رو اجرا کردم ، وصل شد به یه سرور و 41 مگابایت دانلود کرد .
بعد که Play زدم گفت باید بازی رو Active کنی و بازی رو فعال کنی .
از بازی بیرون میام ، کرک رو کپی کردم و بازم بازی رو اجرا کردم یه فایل 14 مگابایتی دانلود کرد .
بازم گفت باید بازی رو Active کنی .
وقتی هم تو پوشه محل نصب بازی میرم و فایل TestDrive2 رو اجرا میکنم میگه باید با فایل UpLauncher یا همون آیکون روی دسکتاپ رو اجرا کنی .
وقتی هم که اونو اجرا میکنم بازم میگه باید سریال بازی رو کپی کنی و بازی رو Active کنی .
کسی میتونه کمک کنه ؟
7 گیگ دانلود کردم !
نقل قول:
دوست عزیز تنها راه شما ابن هست که بازی و دوباره نصب کنی و بعد کرک بریزی و زمانی که میخوای بری داخل بازی مودمت رو خاموش کنی و به اینترنت متصل نباشی تا راحت بتونی بازی رو اجرا کنی:46:
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...نقل قول:
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...نقل قول:
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
نقل قول:
دوست عزیز این ترینر رو امتحان کن:46:
کد:http://www.gamescheatdirectory.com/downloads/trainers/Test%20Drive%20Unlimited%202/Test_Drive_Unlimited_2_v1.069_build_1___7_Trainer.rar
دمت گرم......:31:.....بالاخره این یکی کار کرد........مشکل از کرک بود عوضش کردم درست شد...نقل قول:
به هر حال ممنون :10:
سلام دوستان گرامي
من تازه يه نسخه از اين بازي زيبا رو خريدم ولي هر كاري ميكنم نميتونم راه اندازيش كنم.اول كه پيغام ميده انلان بازي كن كه كنسل ميكنم و ميگه آف بازي كن كه وقتي اكي ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته.يعني وارد بازي نميشه.لطفا راهنمايي كنيد.