قیمت سفته ی 2000000 چنده؟
Printable View
دقیق نمی دونم ولی این سوال به نظر من جاش نیست پرسیده بشه !نقل قول:
مثلا من میگم 100 هزار توام یا 200 تا تک تومن. شما اگر نیاز داری برو بانک بخر میبینی چنده !
اگر دقت کنید سوال ها رو بیشتر راهنمایی خواستن و.... برای انتخاب راه درست و... هست.
البته دوست عزیز شرمنده ها کلی گفتم
به دل نگیرید
یه سوال کسی خبر داره که قرعه کشی بانک صادرات کییه چرا قرعه کشی نمی کنند هیچ خبری نیست؟
خوب شما ک نمیدونی چرا ما رو هم بدهکار میکنید!نظرتون محترمه اما جاش رو من بهتر میدونم:27:نقل قول:
در ضمن سوال مربوط ب تاپیک و بانک هست سوپری محله نیست ک سفته بفروشه!حالا ما قیمت خواستیم!نحوه ی دریافت سفته رو ک نخواستیم:8:
اصلا ربطی نداره :41:
خواهش میکنم :10:
پ.ن: .003 مبلغ روی سفته رو باید بدی و فقط بانک ملی میفروشه اغلب(فقط خواستم مطمئن شم ک پرسیدم)
ناراحت نشیدنقل قول:
خوب شما ک نمیدونی چرا ما رو هم بدهکار میکنید!نظرتون محترمه اما جاش رو من بهتر میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سوال مربوط ب تاپیک و بانک هست سوپری محله نیست ک سفته بفروشه!حالا ما قیمت خواستیم!نحوه ی دریافت سفته رو ک نخواستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: .003 مبلغ روی سفته رو باید بدی و فقط بانک ملی میفروشه اغلب(فقط خواستم مطمئن شم ک پرسیدم)
ولی مثلا فکر می کنید بانک سرتون کلاه میزاره؟
نمیده؟
مشکلی نیست که پرسیدید ولی شما اول و آخرش باید از بان بگیرید هر چی بگه !
به قول شما بقالی نیست که چونه بزنی کمترش کنی !
ایا شده کسی توی قرعه کشی ها برنده بشه واقعا؟ کسی رو بشناسیم؟
بله یکی از اقوام بنده در شهرستان 12 میلیون تومان برنده شد !نقل قول:
ایا شده کسی توی قرعه کشی ها برنده بشه واقعا؟ کسی رو بشناسیم؟
بله من دو سه نفر را به شخصه دیده ام که هر سه نفر را هم می شناسم برای یکی یه سمند ال ایکس و برای یکی هم اول ها شمش طلا بود یه کیلو طلا وبرای دیگری همپروتون جن 2 ووبرای من هم تا حالا هزار تومان هم برنده نشده ام اما برای پدرم 10هزار تومان از بانک ملت برنده شد.
دوستان شناسه ی بانکی چیه؟
نقل قول:
این شناسه با حروف انگلیسی آی آر شروع می شود و از طریق بانک در اختیار شما قرار داده میشود و می بایست با شماره حساب بانکی مرتبط باشد
شماره شباست که از طریق ساتنا کارهاش انجام میشهنقل قول:
دوستان شناسه ی بانکی چیه؟