ضمنا نمیدونم چرا نمیتونم از برنامه ها رکورد بگیرم و بعد چند ثانیه قطع میشه!!!نقل قول:
Printable View
ضمنا نمیدونم چرا نمیتونم از برنامه ها رکورد بگیرم و بعد چند ثانیه قطع میشه!!!نقل قول:
اسم نرم افزارتون چیه؟نقل قول:
TotalMedia 3.5نقل قول:
شاید فضای خالی توی درایور سی کم باشه!نقل قول:
نه اتفاقا خیلی پر نیست..نقل قول:
من یه گیرنده دیحیتال 4100 xvision دارم
با اینکه اتقاقم 2 پنجره بزرگ داره و اصلا مشکل سیگنال نداریم آنتن رو که رو میزارم رو میزم ضعیف عمل میکنه و کیفیت تصویر هم خوب نیس کلا.
یه مدل چینی دیده بودم خیلی کیفیتش بهتر بود انگار داشتی تی وی میدیدی با بهترین کیفیت. ولی دلمو زد این مدل چون کیفیت تصویرش خوب نیس
منو راهنمایی میکنین ؟
سلام.نقل قول:
رو میزت گوشی که نمیزاری لابد؟ شایدم بلندگو هم اینکارو میکنه بلندگو رو نمیدونم. اگه نه پس از وبلاگ زیر بپرس:
maadiran.mihanblog.com
یا میتونی با خود سایت مادیران تماس بگیری ایمیل کنی. این وبلاگ گاهی وقتا یکم دیر جواب میده.
در ضمن آنتن رو در جهات دیگه بچرخون تست کن اگه تست نکردی.
سلام دوستان
ایا دستگاه دیجیتالی هست که به مانیتور وصل بشه؟ یعنی از مانیتور بعنوان تلویزیون استفاده کرد. از خود کامپیوتر نمیخوام استفاده کنم.
سلام دوستان
ایا دستگاه دیجیتالی هست که فقط به مانیتور وصل بشه؟ یعنی از مانیتور بعنوان تلویزیون استفاده کرد. از خود کامپیوتر نمیخوام استفاده کنم.
دوستان من یه 4100 خریدم یه بار از usb دراوردم دوباره زدم کلا سیستم دیگه نمیشناستش usb device not recognize میده.
برنامه totalmedia هم نمیشناسه چیکارش کنم؟درایوشو پاک کردم دوباره نصب کردم باز نشد.