دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این تایپیک و از روش فعال سازی استفاده کنید اگر تلویزیون شما این قابلیت را دارا باشد با این روش فعال می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این تایپیک و از روش فعال سازی استفاده کنید اگر تلویزیون شما این قابلیت را دارا باشد با این روش فعال می شود.
برا فارسی کردن اف 6400 چیکار باید کرد؟/
دوست عزیزنقل قول:
در این تایپیک توضییح دادم
سلام دوستان و اساتید.
من led d5000 دارم / طبق مشخصاتش گیرنده دیجیتال داره . طبق فرمایش دوستان به منوی مخفی هم رفتم و region را روی ایران گذاشتم. ولی باز هم نمیگیره. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. آیا باید در قسمت hotel و shop و یا جای دیگه هم تغییرات بدم؟؟ ممنون از راهنمایی شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا مدل را کامل بنویس با پسوند اخر که مشخص میکند سخت افزار لازم را دارد یا نه
سلام دوست عزیز توی مدل دستگاه و نرم افزارش مدل رو اینجوری نوشته UA46D5000 تایژش هم اینجوریه 46AUF06نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول:سلام دوست عزیز توی مدل دستگاه و نرم افزارش مدل رو اینجوری نوشته UA46D5000 تایپش هم اینجوریه 46AUF06نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستم شما دیجیتال داسته باشد که فکر نکنم می توانید از مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال درTV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
دوست عزیز اخر UA46D5000 را بنویسیدنقل قول:
پشت دستگاه را نگاه کنید مثلا UA46D5000PVR
سلام . ممنون از توضیحاتتون. پشت دستگاه مدل رو اینجوری نوشته UD5000PR
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم