سلام خسته نباشید
نحوه فعال سازی گیرنده دیجیتال 42LE4500-TA را می خواستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
Printable View
سلام خسته نباشید
نحوه فعال سازی گیرنده دیجیتال 42LE4500-TA را می خواستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام اقا پس از دردسر وارد سرویس منو 37LG303R شدم که چند تا عدد و ... وجود داره نمی دونم باید چه تغییراتی را اعمال کنم تا ----T فعال شود راهنمایی کنید
با توجه به لینک زیر تلویزیون شما گیرنده داخلی دیجیتال نداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میدونم تو این سایت ها نوشته نداره ولی طبق گفته دوستان همشون داره و فقط باید با دستکاری تو سرویس منو فعال شه که من نمی دونم چجوری باید دستکاری کنم
نقل قول:سلام میدونم تو این سایت ها نوشته نداره ولی طبق گفته دوستان همشون داره و فقط باید با دستکاری تو سرویس منو فعال شه که من نمی دونم چجوری باید دستکاری کنم
سلام من country group را روی IR گذاشتم.دیجیتالش فعال شد ولی نور صفحه کم شد یعنی سنسور هوشمند صرفه جویی برق روی خودکار تنظیم میشود و دیگر گزینه ها از قبیل: خاموش,ملایم,... غیر فعال میشود.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی مدل تلویزیون 42LE4500-TA است.
سلام من country group را روی IR گذاشتم.دیجیتالش فعال شد ولی نور صفحه کم شد یعنی سنسور هوشمند صرفه جویی برق روی خودکار تنظیم میشود و دیگر گزینه ها از قبیل: خاموش,ملایم,... غیر فعال میشود.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی مدل تلویزیون 42LE4500-TA است.
سلام من هرکاری میکنم نمیشه اون اموزشی که گذاشتید دانلود کنم مشکل کجاست ممنون باتشکرازسایت خوبتون
با سلام من یهLG LCD 42LG808FR دارم تو چندین سایتم نگاه کردم دیدم زده ----t داره به منو مخفی شم با نگه داشتن دکمه منو از ریموت و از پنل دسترسی دارم!! ولی تو اونجا باید کجا رو تغییر بدم نمی دونم!!!
یه گزینه area option داره که 1 تا 42 توش عدد داره خودشم دفالت روی 7 بود من 2بار یه بار روی 5 گذاشتم یه بارم روی 12 تغییر دادم ولی گزینه ----t نه اومد. . . چی کار کنم!! کسی میدونه؟؟؟
باسلام بخدمت تمامي دوستان گل
من LED 47LW4500 دارم
ميخواستم ديجيتال فعال كنم، مدار رو ساختم ولي متاسفانه كار نكرد
شما چ روشي پيشنهاد ميكنيد؟
مشكل كارم كجا بوده ؟