نقل قول:
راستی ممکنه ماهیات مریض شده باشن،وگرنه ماهی که مرض نداره خودشو بکوبونه اینور و اون ور!!
سیفون هفتگی که میکنی!؟
بعد از هر سیفون نمک دریایی که اضافه میکنی!؟
بله مرض داره ! :دی بابا خل هستن اینا ! یه روز خوبن دو روز خلن ! وقتی استرس میگیرن فرار میکنن هی میخورن به دکور! شایدم تو اک جن هست و دنبالشون میکنه! : دی هفته یه بار سیفون میکنم و نمک اضافه میکنم و اینا .. همون موقع هم دکورو مرتب میکنم ! تا من دکورو مرتب کردم و میرم کنار دیگه اینا میان سنگا و صدفا رو جابجا میکنن ، با من سر لج دارن انگاری ! :eh:
نقل قول:
میگم حالا واقعا خوشگله یا دارین روحیه میدین؟
برا سقفش نظری ندارین؟
آره فکر خوبیه. میرم یکی دیگه میخرم فقط میزنم روی یونولیت
پرت صورتیه خوشگله مراقبش باش
واقعا: خوشکله دیگه !
روانی این پرت :دی
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نقل قول:
راستش امروز یکی از لجنخوارام مرد چون زیر شکمش سفید شد . این یکی لجنخوارم هم همینطوری شده ولی هنوز نمرده و پرت هام هم خودشونو (بیشتر آبشش هاشونو ) به شن و سنگ و این چیزا میمالن و یکیشون رو آبشش هاش یه سری چیزهایی شبیه غده زده یا از اول بود نمی دونم . اون اسکارم که کف آب بود الان بهتر شده و داره شنا می کنه ...
منم موقعی که سیکل ازتم داشت طی میشد یکی از لجن خوارام مرد ، البته من ندیدم که سفیدک زده بود یا نه ، خانواده دیدن مرده و از آک خارجشش کردن . ولی شنیدم واسه درمان سفیدک دما آب و باید زیاد کرد و حمام نمک کرد ماهی رو ( البته تو قرنطینه ) و اینا شنیده های من بودن ! از یه آدم با تجربه هم بپرسید .
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
نقل قول:
ولی مشکل زخم های روی بدنش هست
زخم هاش قرمز هستند انگار خونریزی داخلی کرده
آبشش ها و وسط بدنش زخم شده و احساس میکنم که زخم ها داره بیشتر میشه
:41: گناه داره :41:
راه درمانشو بپرس زود خوب شه ، اینجوری همش داره زجر میکشه :41: