اگه تو خونه باشه چکار میکنن؟؟نقل قول:
مثلا یکی راپرت بده!؟
Printable View
اگه تو خونه باشه چکار میکنن؟؟نقل قول:
مثلا یکی راپرت بده!؟
این انسانیت نیست که شما میگینقل قول:
کسی که با زنش این رفتارها رو بکنه اصلا آدم نیست
جالبه تو دین ما بیشترین آزادی رو به زنها داده اما ما ایرانیها که به ظاهر دین داریم بیشترین محدودیت رو برای زنها میزاریم
البته اینم در نظر بگیرین که تو اروپا و امریکا زن یا برده جنسی هست یا کالا
در ضمن در دین ما هم هست که تمام اموال مرد موقع طلاق حساب بشه و نصف اموالی که مرد بعد از ازدواج بدست آورده مطعلق به زن هست
اگه ازدواج کنی تو سند ازدواج اینو نوشته
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
باید حکم بازرسی منزل رو داشته باشن که بیان تونقل قول:
بدون حکم هیچ کاری نمیتونن بکنن
بحث قانون بود نه دین دوست من!نقل قول:
این انسانیت نیست که شما میگی
کسی که با زنش این رفتارها رو بکنه اصلا آدم نیست
جالبه تو دین ما بیشترین آزادی رو به زنها داده اما ما ایرانیها که به ظاهر دین داریم بیشترین محدودیت رو برای زنها میزاریم
البته اینم در نظر بگیرین که تو اروپا و امریکا زن یا برده جنسی هست یا کالا
در ضمن در دین ما هم هست که تمام اموال مرد موقع طلاق حساب بشه و نصف اموالی که مرد بعد از ازدواج بدست آورده مطعلق به زن هست
اگه ازدواج کنی تو سند ازدواج اینو نوشته
توی سند ازدواج هم همچین چیزی ننوشته و تا الان توی ایران هیچ مردی نصف ثروتش رو بعد از طلاق به زنش نداده!
پس چطور گاهی میریزن تو خونه!!!!!
اوندفعه اخبار میگفت برای جمع آوری دیش ها و رسیورها لازم باشه داخل هم میان و این مجوز رو دارن !!!!نقل قول:
بازم برگشتیم سر خونه اول اگه حساب خارجی که داشتم یه بار میرفتم تو سایت عضو میشدم واسه یه همچین چیز ساده و پیش پا افتاده ای باید هزار جور کلک رشتی بزنیم. مملکته داریم؟؟!!!!نقل قول:
با یه حساب بانکی توی خارج از کشور یا داشتن Credit Card.
قبلاً از تو ایران با همین بانکای ایرانی میتونستی یه حساب توی یه بانک حارجی باز کنی، نمیدونم الان این کارو انجام بدن.
تو تهران این کار خیلی ساده شده با یک تماس ساده با شهرداری (شماره شکایت های مردمی رو میتونید از 118 بگیرید) سریعا شهرداری میاد جمعشون میکنهنقل قول:
یه سری سایت داخلی هستند شما ریال واریز میکنید اونا هم به شما کردیت میدننقل قول:
می تونی مبلغی بخری یا تو به صورت پی پال بخری یا کردیت کارت بخری فقط یه درصدی بالا تر از نرخ ارز می گیرن
تا وقتی شاکی خصوصی نداشته باشید نمی تونن بیان مگه اینکه مکانتون تابلو شده باشه و هر روز دختر ببرید که در اون زمان خود نیروی انتظامی با هماهنگی قاضی و داشتن مجوز اقدام به ورود ب منزل بازداشت و پلمب منزل می کنهنقل قول:
نقل قول:
تو کوچه مروی لوازم ارایش و قهوه و لوازم عقد و لباس میفروشند..کجای کوچه مروی مواد شیمیایی داره؟.اتر غیر قانونیه.از حرفایی که میزنم مطمئنم چون برادرم برای کاری میخواست خیلی سخت گیر اورد
وسطای کوچه میشهنقل قول:
اونجا همه چی میفروشن برادر
باید چشماتو باز کنی
ببین قانون رو ول کن
من خودم کلرات پتاسیم که با سه گرمش میشه بمبی ساخت که ستون یه ساختمان 4 طبقه رو خراب میکنه 100 گرمش رو گرفتم (برای آزمایشگاه خودم گرفتم فکر بد نکنین)
یه دوستمم هست که هر چی بخوام بهم میده
خیالت راحت هیچ قانونی بالاتر از پول نیست
دقیقا حرفهای جناب بالایی :دی درست هست شما پول بده همه چی می تونی بخری
شما می تونید تو ناصر خسرو هم گیر بیاری اونجا قدم به قدم ادم وایساده دارو می فروشه