من اندازه گوشی را دارم . کسی میتونه اندازه صفحه نمایش ( طول و عرض ) را بهم بگه ؟
میخام ببینم چه قدره .
Printable View
من اندازه گوشی را دارم . کسی میتونه اندازه صفحه نمایش ( طول و عرض ) را بهم بگه ؟
میخام ببینم چه قدره .
من اندازه گرفتم حدودا 81 در 50 میلیمتر
ولی با این اندازه ها چیزی دستتون نمیاد :31:
باید از نزدیک تو دستتون بگیرید
نه محمد من خودمو کشتم با این فریمور فلش کنم همش ارور میده فعلا هیچ راهی نیست...نقل قول:
الان یه فریمور اومده که بازیا رو مثل ویو1 اجرا میکنه .. اگه مشکلی با فلش ندارید، بسم الله!
بعد یه خبر بد گوشیم افتاد تو پیست موتور سواری 10 20 تا موتور از روش رد شد ولی چیزیش نشد فقط خط وخش افتاد روش...خیلی خر گوشیه:27:ولی میخوام بفروشمش ارک سونی بگیرم اخر دیزاینه این گوشی از نظر بازی وگیمینگ ارضام نکرد:31:
دوستدار شما یاشار
دوستان من اپرا 6 رو که باز میکم
هیچ صفحه ای باز نمیشه
ولی با دلفین میشه
آیا تنظیمات خاصی داره اپرا . یا باید جای خاصی چیزی تعیرف کنم
راستی برای پاک کردن برنامه ها از توی برنامه های بادا اون بالا گزینه تصحیح رو بزنم و گزینه دایره قرمز برنامه پاک میششه از بیخ و بن یا اینکه کنترل پنلی چیزی داره این گوشی برای این کار ؟
ممممممممممممممممنون
سرور اپرا هیلتر شده
شما برو تو قسمت ستینگش ، ادونسد، بعد Http رو بذار رو سوکت احتمالا درست میشه
برای پاک کردن برنامه ها هم همونجور کافیه
درمورد خرید گوشی بت پیشنهاد میکنم صبر کنینقل قول:
الان موقع مناسبی نیست چون گوشی های جدید در راهن :31:
شاید خدا خواست و تونستی گالاکسی اس2 بگیری!
نهایتش هم اینه که آرک رو با قیمت کمتر میخری!
شاید هم تا اون موقع و اومدن بادا2 کلا شگفت زده شدی و قید آندروید رو زدی :31:
به هرحال من پیشنهاد میکنم صبر کنی..
بادا بادا مبارک بادا!!!!:31:
من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
امیدوارم تا بادا 2 دیگه سامسونگ ما رو انگولک و اذیت نکنه! آمین!!!
دوستان سلام
من می خوام wave II بگریممی خواستم بدونم دوبینش قوی هستش چون خیلی مهمه و اینکه سیستم عاملش چه جوری هاس از سیمبین بهتره ؟
خب دادا جون Makan_noor گوشی بفروش
یه 11 چراغوه بخر با یه دستگاه PSP
11 چراغ قوه رو بزار روی منوی فول فارسی
PSP و هم هر چی بازی دوست داری روش نصب کن
هم گوشی فول فارسی داری
هم دشتگاه گیم که بازی های بیشماری داره ( متال گیر هم داره )
هر موقع هم دوست داشتی برو کافی نت اینترنت بازی کن
هر شب هم توی خواب یا سامسون گ فحش نمیدی و خواب بادا 5 رو نمیبینی
خلاص
یا علی
آره بابا سیمبین چیهنقل قول:
جواد شده دیگه
سیستم عامل در حد اعلا
اینقدر اینترفی این گوشی نازه که آدم حاضر یه دست و یه پاشو بده ولی همچین گوشییی داشته باشه
n8 نوکیا رو دستت بگیری بعد از کار کردن با ویو 2 اوق میزنی رو n8
معرکست این گوشی
اگه دوست داشتی این پست رو بخون
فقط مشک بازی نصب کردن روی این گوشی داری که وقتی باز نصب میکنی برای هر بار بازی کردن باید 1 دقیقه وصل بشی به اینترنت تا بازی اجرا بشه که خیلی حال گیری هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6059097&postcount=273
ولی ویو 1 این مشکل رو نداره بازی ه ک شده رو بریز و حالشو ببر
ولی حتما ویو 2 رو هم یه بلایی این ههکرها میارن سرش
ولی اگه بادا 2 بیاد یا همه چیز درست میشه یا همه چیز افتز
خلاصه من بی بازی
با بازی
بی اسپوف
با اسپوف
دل از این گوشی نمیکنم
یا علی مدد