نقل قول:
چی شد؟نبود؟
Printable View
نقل قول:
چی شد؟نبود؟
دیر رسیدم :دی :دی
صنایع دانشگاه تهران با 5438 :40::40:
+
عمران - عمران تی جی :40:
ببین دوست من تو باید ببینی می تونی دوری از خانواده رو تحمل کنی ؟ زندگی تو شهر غریب زیاد اسون نیست . انتخاب به خودت بستگی داره ولی به نظر من اگه می تونی یه شهر دیگه بری برو ارومیه . هم شهر باکلاسیه :31: هم دانشگاه دولتیه. بازم خوب فکر کن و مشورت بگیر .نقل قول:
به این تا حالا فکر نکرده بودم-:(نقل قول:
اقا تو پیام نور امکان پیشرفت هست؟
من خودم به برنامه نویسی علاقه دارم میخوام تا رده های بالا هم ادامه تحصیل بدن با این وجود شدنیه ارزوم:دی
ظاهرا چندسالی هست که مدرکش با روزانه تفاوتی نداره فقط شهریه می گیرن حتما توی دفترچه نوشتهنقل قول:
بین المللی پزشکی 150 میلیونی اب می خوره . معدلتم باید بالای 16 باشه روزانه هم که مجاز شدی
وااااااااااااااااااو علیییییییی اومدی پیش خودمووووووووووووووووووووو ووووووون؟؟؟نقل قول:
دیر رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صنایع دانشگاه تهران با 5438 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
عمران - عمران تی جی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
عاقبت کاردان فنی عمران چیه؟برای کارشناسی ادامه بده همون مهندسی عمران میشه یا نه تفاوت داره،یعنی با کسی که حالا مهندسی عمران آورده البته غیرانتفاعی را میگم چقدر متفاوته؟:41::13:یعنی از لحاظ شغلی مهندس عمران میشه یا فقط لیسانس عمرانه؟نمیدونم خودمم چی گفتم ولی باور کنید کاردانیهای عمران را بلافاصله بعد مهندسیهای عمران و معماری زدم چون دوست دارم تو این زمینه درس بخونم حتی به مهندسیایی مثل کامپیوتراولویتش دادم آیتی و کامپیوتر و بقیه رشته ها را آخر زدم،کلا اول لیستم فقط معماری و عمران بود!!!