نقل قول:
معنی درست آیه این نیست که خدا قسمتی از روح خودش رو در جسم ما دمید منظور اینه که روحی که مالکش بوده رو در جسم ما دمیده
Printable View
نقل قول:
معنی درست آیه این نیست که خدا قسمتی از روح خودش رو در جسم ما دمید منظور اینه که روحی که مالکش بوده رو در جسم ما دمیده
بله دیدگاه مذهبی (حداقل اسلام) در باره این موضوع اینه که خداوند روح خودش رو در ما دمید.نقل قول:
آنگاه او را درستاندام كرد و از روح خويش در او دميد و براى شما گوش و ديدگان و دلها قرار داد چه اندك سپاس مىگزاريد {سوره السجده - آیه 9}
یه بحثی بود میگفتیم خدا هم نیکی درش هست و هم زشتی از اینجا بود ... چون ما روح خدا رو قراره داشته باشیم ، پس زشتی های ما هم از اونه.
حالا بگذریم ... چون نه خوبی و بدی به طور مطلق وجود داره و نه روح :31:
کی در مورد اگزیستانسیالیست چیزیمیدونه.یه خلاصه ای از افکارشون میخوام
من خودم چون هنوز مطالعات تکمیل نشده در مورد تاریخ فلسفه ، برا همین تو ویکی پدیا که دیدم توضیحش مختصر مفید بود ...نقل قول:
این توضیح هم خوبه :کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/اگزیستانسیالیسم
کد:http://www.tahoorkotob.com/docs/3617a805672.php
فلسفه ی جالبیه و مشهور هم هست .
دادا چی داری میگی:13:نقل قول:
مارو هم داری مثل خودت منحرف میکنی :31:
خودت داری میگی اطلاعاتم ناقصه بعد دوباره اطلاعات ناقصتو میدی:13:
قرآن کریم که اینقدر مصخره و پیش پا افتاده نیست که تو و من به این راحتی بتونیم ردش کنیم :18:
اگزیستانسیالیسم تقریبا میشه گفت یعنی آزادی از قید و بندهای ذهنی.نقل قول:
اکثر اگزیستانسیالیست های مشهور جهان، عابقیت کارشون به پوچ گرایی بسیار شدید و دیوانگی و خودکشی کشید.
من یه کتاب دارم در این مورد.
7 اگزیستانسیالیت معروف جهان.
شريعتي هم اگزيستانسياليست بود ؟؟نقل قول:
اگزیستانسیالیسم تقریبا میشه گفت یعنی آزادی از قید و بندهای ذهنی.
اکثر اگزیستانسیالیست های مشهور جهان، عابقیت کارشون به پوچ گرایی بسیار شدید و دیوانگی و خودکشی کشید.
من یه کتاب دارم در این مورد.
7 اگزیستانسیالیت معروف جهان
خودشما در رابظه با قران چقدر اطلاعات دارید که اون رو بزرگ قلمداد میکنیدنقل قول:
قرآن کریم که اینقدر مصخره و پیش پا افتاده نیست که تو و من به این راحتی بتونیم ردش کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون تنها منبع رو نشون دادن یا فکرشون رو شما هم همچنین
خوب شما تبليغ نكن !نقل قول:
قرآن کریم که اینقدر مصخره و پیش پا افتاده نیست که تو و من به این راحتی بتونیم ردش کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر قرآن رو بزار و ازش دفاع كن !!!!:31:
ساده است !
هركس اثبات خودش رو ميزاره و ازش دفاع ميكنه !:20:
نه.نقل قول:
از مشاهیر ایران اگزیستانسیالیست وجود نداره. اگرم باشه یا بروز نداده یا جزوه مشاهیر نیست.
اکثرا فیلسوف های غربی (بخصوص آلمانی) هستند.