سلام
ما یک ex-700 sony
گرفتیم . چطوری میشه فهمید .که تقلبی هست یا نه .
سلام
ما یک ex-700 sony
گرفتیم . چطوری میشه فهمید .که تقلبی هست یا نه .
مي خواستم ازعزيزاني كه EX700 يا EX710 دارم بپرسم كه آيا از كنسول بازي Wii (نينتندو) در اين تلويزيون استفاده كردند ياخير؟ و آيا مشكلي در اين مورد براشون ايجاد نشده، در بعضي از ريويوها و فرومهاي غير وطني گزارشاتي از عدم امكان استفاده از اين كنسول بازي در اين تلويزيون مشاهده كردم و مي خواستم صحت و سقم اين مطلب رو جويا بشم.
باسپاس از شما
سلام.نقل قول:
مبارک باشه.دوست عزیز شما مگه لواشک خریدی که نگران تقلبی بودنش هستی؟:31:این تی وی حتی مونتاژ چین هم نداره چه برسه به تقلبی:27:برو با خیال راحت استفاده کن فقط نگفتی چند خریدی و از کجا چون تو نمایندگیها دیگه این مدل نیست.
سلام
میخوام تی وی 46 اینچ بگیرم
بهترین گزینه همین مدله به نظرم تو این قیمت
میخواستم بدونم یو اس بیش چه فرمتایی تصویری رو ساپورت میکنه و گیرنده ی دیجیتالش خوب هست
زاهدان امروز نمایندگی داشت
گفت 2.130
خوبه قیمتش؟
از بانهنقل قول:
راستش بردارم گرفته حدود 1.400 تا 1.700 دقیق نگفت .
سلام خدمت همگی دوستان.
سوالم در مورد EX710 هست ولی تاپیکی براش ندیدم و اینکه فکر کنم EX700 و EX710 تقریبا یکی باشند لذا اینجا مطرح کردم.
مشکل اینه که تو چیدمان شبکه های تلویزیون دیجیتال، ترتیب کانال ها به این صورته که اول کانالهای با رقم اول 1 رو میچینه و بعد اونایی که با 2 شروع میشند و الی آخر. یعنی اول 1 بعد 11 بعد 12 تا 19 و بعد 2 و همینطور بقیه. مشکلی که بوجود میاد اینه که وقتی کانال ها رو با دکمه Prog جلو عقب میکنم اول 1 تا 19 هستش بعد میرسه به 2. هرچی گشتم تنظیمی برای برطرف کردن این مشکل پیدا نکردم. دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد کمک کنه.
دوستانی که EX700 دارند این مشکل رو ندارند؟
یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )
سلام به همه دوستان
ممنون از مطالب خیلی مفیدی که تو این تاپیک نوشتید.
من هم یکی شو خریدم و راضی هستم البته خیلی فرصت نداشتم همه چی شو چک کنم.
سوالم اینه که آیا به جای دانگل sony که روی تلویزیونه (مال من رو ظاهراً مغازه دار برداشته) می شه نمونه دیگه ای از کارت شبکه وایرلس گذاشت؟
من خودم یک zyxel داشتم نشناختش.
-معمولا توي همه برندها شما فقط ميتونيد از دانگل usb مربوط به همون برند ومارك استفاده كنيدنقل قول:
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
-اين هم مربوط به bravia sync ميشه كه باز هم بايد وسايلي با مارك خود برند باشهنقل قول:
یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )
سلامنقل قول:
قیمتش باید همین حدود باشه من 7ماه پیش 40 اینچ رو گرفتم 2.300
گیرندش مشکلی نداره ولی روی فرمتهای تصویریش حساب نکن تنها فرمتی که بدون مشکل و روون پخش میکنه MPEG 1 هست.
مرسی از جوابتون
فرمت دایویکس و wmv رو با اپدیتم نمیخونه؟
بعد شبکه ی تهران و گیرنده ی دیجیتال میگیره؟