تیمای بزرگ که داغون بودن تا اینجا
تیم ما میتونه خیلی راحت موفق بشه . مخصوصا اگه رقیبش آرژانتین باشه که خب برزیل تو بردن آرژانتین تخصص داره !
Printable View
تیمای بزرگ که داغون بودن تا اینجا
تیم ما میتونه خیلی راحت موفق بشه . مخصوصا اگه رقیبش آرژانتین باشه که خب برزیل تو بردن آرژانتین تخصص داره !
vivaaaaaaaa Brazzzzzzzzzziiiiiiil
انگلیس هم پر!
مارادونا که تیپش خداست. فقط گوشواره الماس نشان :31: و گردنبند صلیب میندازه که اونام مردونن جون تو. همیشه هم مینداخته. کلاَ تیریپشه.(بحتو به تیپ مربی ما نکشون که تیپ مربیتون وعضش خیلی خرابه).:5:نقل قول:
هر چی باشه بهتر از مارادونا است که همش خودشو بزک میکنه انگار تریلی 18 چرخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باهاش حا میکنم وقتی میبینمش ته خندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وکیلی توی همه مربیای جام مارادونا یه چیز دیگس. من که کاپلو و یوآخیم لو رو میبینم یاد پیرزنا میفتم.:27:
بازی با پرتغال باید صخره(خوان)را بندازن کنار رونالدو تا میخوره بزنتش بازی با ساحل عاج هم اگه دروگبا بازی کنه خوان باید عین سیم خار دار بچسبه بهش.
اون خوان بیشتر شبیه کاموا می مونه تا سیم خاردار و صخره.نقل قول:
بازی با پرتغال باید صخره(خوان)را بندازن کنار رونالدو تا میخوره بزنتش بازی با ساحل عاج هم اگه دروگبا بازی کنه خوان باید عین سیم خار دار بچسبه بهش.
ولی با اون بخش زدن رونالدو موافقم.
از نظرات گهر بار شما مثل همیشه استفاده کردیمنقل قول:
جدول احتمالی تیم های حاضر در یک شانزدهم نهایی زده شد :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5079887#post5079887
دروگبا هم خط و نشون کشیده واسمون !!!
خدا بگم چی بکنه این دونگارو که هر چی میکشیم از این میکشیم !
بابا نگران نباشید!
برزیل جلوی تیم های خوب بهتر بازی می کنه! فردا با اختلاف 2 گل می بریم انشالله!
اگر هم نبردیم چیزی از ارزش های تیممون کم نمی شه : دی
امروز رفتم نمایندگی آدیداس واسه لباس برزیل دیدم قیمتا بالای 70 تومنه بی خیال شدم :دی
مهم نیت امر بود : )))
نمایندگی آدیداس لباس برزیل میاره؟ اگه مسئولین آدیداس همچین خیانتی رو ببینی از رو نمایندگیشون با بلدزر رد میشن:دینقل قول:
امروز رفتم نمایندگی آدیداس واسه لباس برزیل دیدم قیمتا بالای 70 تومنه بی خیال شدم
---------------------------
آقا ما مثل ماست میریم بالا. خیلی خیلی بی حال شدن. این تیمای داغون رو استقلال پرسپولیس هم میبره!!!
خوشحالم که ایران نرفته جام جهانی وگرنه اگه میرفت و تیم بزرگارو به اندازه نصف اپسیلون به تکاپو مینداخت مربی و بازیکنامون میشدن اسطوره ملی:دی و قرارداداشون میلیاردی میشد!!!:دی