امتحان خيلي خوب بود.
ولي مطمئنم تجانس شكل نمي خواست
Printable View
امتحان خيلي خوب بود.
ولي مطمئنم تجانس شكل نمي خواست
منم خوب دادم.منم فکر میکنم اگه گیر الکی ندن نمرم 18.5 تا 20 بشه.البته اشتباه الکی ندارم و فرض رو گزاشتم مثلا یه جا بی دقتی کرده باشم که امیدوام هم پیش نیاد.راستی جواب اون تا جا خالی اولیش میشد چند ضلعی محاطی و دومیش هم میشد عمود مشترک؟
اما فیزیک ( ریاضی و تجربی ) و تاریخ ایران و جهان ( ادبیات )
با توجه به وقت خوبی که برای این امتحان ( فیزیک ) دادن، دو مورد رو باید توجه کنیم:
1- احتمال دارد فیزیک مانند هندسه و جبر آسان نباشد، چرا که وقت به اندازه کافی برای مطالعه گذاشتن.
2- حالا که وقت دارین، نباید وقت رو تلف کرد چون رقیبان زیادی هستند که از روز اول می خونن و احتمال زیاد نمرشون خیلی بالا بشه و به همین خاطر هر 1 نمره شاید چند هزار تراز شما رو پایین بیاره. و به گفته آقای پوردستمالچی ، ملاک تراز است و نه نمره، پس مثل یه مسابقه ای است که نسبت به بقیه سنجیده می شیم.
پس این امتحان رو دست کم نگیریم.
خوشبختانه دبیرمون تموم آزمایش های امتحانات چند سال اخیر رو با جواب برامون نوشتن ولی خب شما می تونید نمونه سوالات سال های اخیر رو بخونید و آزمایش هاش رو بلد باشین و به نظر من خیلی متفاوت نخواهد بود ( زیاد نگران نباشید ). اگر اسکنر داشتم حتما براتون اسکن می کردم. البته اگه به نظرتون خیلی ضروریه برم اسکن بگیرم؟
تاریخ ایران و جهان : خوشبختانه که ما تاریخمون کشوری نیست و تاثیری رو کنکور نداره چون این همه مطالب حفظی خیلی سخته حفظ کردنش و از درس تاریخ خوشم نمی آد ( خود تاریخ بد نیست ولی درسش خیلی سخته ). برا همین نظری ندارم.
کلا امتحان مامانی بود:31:.باز اگه 0.25 های الکی به بعضی قسمتا نداده باشن خوبه
هنوز یک عدد تجربی هم نیومده !
پریسا کوش الان ؟؟
خدا رحمتشون کنه . :|
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
مال ما اسمش تهرانی بود ،استادم که نبود حداقل معلم بود نیمه خوب ! اما فقط مشکلش این بود که صداش زیادی ملایم بود بخاطر همین من و رفقا یا خواب بودیم سذ کلاساش یا داشتیم عدد بازی میکردیم ، وای که چه بازی ایه ! فقط 2 ماهه اول گوش دادم بدرسش که اونم یچ فایده ای نداشت چون تناسب درس داد که تو امتحان نهایی مورد قبول نیست و یسری درسای پارسال :| :19:نقل قول:
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
دبير شيمي ما هم استاد والا مقاميه:5:
كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟:18:نقل قول:
بله منم موافقم ، کلا ماکزیمم تراز 7500 ! چند هزار بسیار زیاده بدم اینکه جون من این حرفا رو نزنین من از زندگی سیر میشم بعد آه و ناله خانواده میگیرتتون ...
ادبیاااااااااااااااااات ! اه