من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.نقل قول:
الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.
-همينطوره كه poonel عزيز گفتند تفاوتي ندارند از خريدتون لذت ببرين :46:نقل قول:
من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟:18:نقل قول:
-نه ناصر عزيز ايشون منظورشون مدل ديگه اي بود از سري 6 كه توي ايران هم كم گير مياد نه c6900نقل قول:
آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر شما دیجیتال داره؟نقل قول:
باید از آنتنهای که بیرون وصل میشن استفاده کنی مثل سیماران. سیستم دیجیتال مثل م.ا.ه.و.ا.ر.ه سیگنالش کم و زیاد میشه که با آنتن رومیزی فکر کنم سیگنالش ضعیفه یا NO Signal است.
-بله ميشه وصل ميكردنقل قول:
-اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ
خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
اسپیکرهایی که من دیده ام همگی با چند تا فیش به کامپیوتر یا وسایل دیگر وصل میشن ولی برای این تلویزیونها فقط یه فیش خروجی وجود داره! میشه یه مدل اسپیکر که بشه به این تلویزیونها وصل کرد معرفی کنید.