سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام
دنبال یه لیپتاپ حدود 2 کیلو هستم.سایز صفحش بهتره 15.6 باشه.
بودجه بین 1 تومن تا 1.500
به نظرتون کدوم مدلای لنوو بدردم میخوره؟ وزن واسم خیلی مهمه ولی نمیخوام گرافیکشم خیلی ضعیف باشه (اگه از مدلایی باشه که 2 تا گرافیک دارن باشه خیلی بهتره)
سلام من شرمندم:11:هزینه چشم پزشکت بامن.نه گرافیک اونقدر مهم نیست برام حداقل 1گ باشه.نقل قول:
بیشتراذیت نکردنو خرکاری وسخت جونیش مهم برام.گرافیکو گفتم چون با لینوکس بک ترک نسخه لایو کامیکنم.بعضی از لپ تاپا میگه:can not connect to x serverک ازضعف گرافیکشه.این چیزارو میخام نداشته باشه.1دونم Y470لنوو دیدیم کانفیگاش عالیه ولی هنگ کردنش میترسونه.خوبه ب نظر شما؟چون توهمون مایه هاhp pavlion6090 گرفت ک اخرگارانتی واسش عوضش کرد sony گرفت.پدرشو در اورد.این y470امتحانشو پس داده؟راهنمایی کنی ممنونم:40:
جملهاتو گویا ناقص نوشتی ولی یه چیزایی دستگیرم شد.نقل قول:
ببین وقتی من میگم 470 از 370 بهتره واسه اینکه این دو تا مدل همچیشون شبیه همه منتها 370 13 اینچه ولی 470 14 اینچ و تقریبا جفتشونم تو یه رنج قیمتن خب پس چه کاریه ادم میره همون 470 میخره ک گرافیکش بالاتره به قول یه بابایی چرا روزه شک دار ادم بگیره؟؟؟؟؟
در مورد y470 هم باید بگم ک گرافیکی ک داره یکی از غولهای حال حاضر دنیای لپ تاپه و سی پی یو شم ک خب خیلی عالیه ب همراه 6 گیگ رم فکر نمیکنم این چیزا اصلن به کارت بیاد و هزینه بیخود کردنه ولی در مورد هنگ کردنشه این مدل مدلیه ک تازه اومده و حرف و حدیثم پشت سرش زیاده گویا سازگار تو کانفینگش دست برده و شیطنت کرده برای اطلاعات بیشتر میتونی ب تاپیک ویژه این لپ تاپ مراجعه کنی ک البته ب اسم y570 ساخته شده.
در کل پیشنهاد من همچنان z470 ه و اگه قصد خرید داری بهتره عجله کنی ک قیمت لپ تاپا روند صعودی داره ب خودش میگیره.
موفق و پیروز باشید.:40:
قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
به نظر من یه خورده ای گرونهنقل قول:
دلیلتون واسه اینکار چیه اونوقت؟
یعنی چرا تینک پد؟
فکر می کنم مقاومت و کیفیت ساختش بالا باشه.نقل قول:
سری Thinkpad لنوو جزو بهترین لپ تاپ های موجود بازاره .نقل قول:
قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
از لحاظ استحکام و سرسختی بسیار عالیه .
کاملاً برای محاسبات و کار با نرم افزار های مهندسی بهینه شده .(به همین علت زیاد برای بازی کارایی نداره )
پورت های صنعتی داره .
و در کل یه لپ تاپ با کارایی و کیفیت بالا برای زمینه مهندسی - صنعتی هست .
کیفیت بدنش خیلی بالاست و خیلی ملموس تر وزنش هست که خیلی کمترهنقل قول:
مثلا 15 اینچی ها حدود 2.9 وزن دارن ولی 15 اینچی این سری رو با وزن 2.3 هم میتونید پیداکنید
گرون قیمت هستن عمر باطریشون زیاده
و همون طور هم که گفتن بیشتر مهندسی هست و کارایی خانگی و مالتی مدیا نداره
دیگه هردفه 1 سوپریز باید داشته باشم برات دیگه.اگه اونو صلاح میدونیدو قبولش دارید ک حله.فقط کانفیک خاصی ک نداره؟چندتا باشه ؟مثلا 1کیش i5 یکش I3 اینا باشه.:18:قیمت اینروزاشو با کانفیگ مورد نظرتونو نکات حساسسش بگید ممنون میشم ک برم بگیرم.خیلی خیلی واس راهنمایات ممنونم:10:نقل قول: