ولی امیر خیلی شبیه اپل 4g شده ! این اندروید اون مک ...البته یه سری برتریها این داره و یه سری برتریها هم اون ... ولی در کل رقابت سختی بینشونه جوری که شاید فقط سیستم عامل باعث بشه نظر شخصی در مورد خرید عوض بشه !
ولی امیر خیلی شبیه اپل 4g شده ! این اندروید اون مک ...البته یه سری برتریها این داره و یه سری برتریها هم اون ... ولی در کل رقابت سختی بینشونه جوری که شاید فقط سیستم عامل باعث بشه نظر شخصی در مورد خرید عوض بشه !
شاید اما مصلما از htc desire بهتر نیست با 576 مگ رم در ضمن این قضیه میتونه برایه آپدیتایه بعدی آندروید مشکلساز باشه در نهایت سامسونگ یه رم 512 میزاشت رو گوشی فکر کنم این که دیگه راحتر از ساخت s amoled باشه :41:
نقل قول:
میلاد جان ... این پردازنده با رم 256 مورد تست قرار گرفته و بنچمارکش بهتر از desire شده ... اگر با 512 مورد تست قرار میگرفت بهتر از این هم میشد ولی فعلا با همین هم بهتره ...
در اندروید 2.2 froyo هم 16 گیگ حافظه داخلی این گوشی مورد استفاده قرار میگیره و میشه روش نرم افزار نصب کرد و ریخت هم مموری خارجی ... مموری داخلی 100 درصد هستش و ممموری خارجی هم گفتن که میشه ...
در مورد دوربین با اینکه دوربینش 5 هستش ! ... عکساشو دیدم خوب بود ... تو gsm arena هست...
بازم از desire دوربینش بهتره ...عکساشونو یه مقایسه کن
در کل desire فکر نمیکنم رقیبی برای این گوشی باشه ! اصلی ترین رقیب همون 4G هستش
در ضمن ریویو اومده بیرون امیر:31: عجب عکسهایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i9000-galaxy-s/review/camera/gsmarena_003.jpg
به نظر شما این گوشی کیفیت تصویرش بالاتره یا آی 8520 ؟ ( همون آی 8920 خودمون :31: )
نظر شخصی فرقی نمیکنه !نقل قول:
خودمونیم یه ترجمه باحال یه سایتی بکنه دیگه .. منتظریم !:19:
عجب یعنی شما میگید تو عرضه رسمی میشه 512 :20:
اگه اینجور باشه که خیلی خوبه iphone 4g هم اگه بیاد قیمتش بالایه 1.500000 هست :2: کلا هر کسی نمیتونه بخرتش حالا میخواد خدا باشه!!!
نه ! من میگم رم کمک میکنه به پردازنده تا در فعالیت هاش عملکرد بهتری داشته باشه ... و این خودشو تو بنچمارک نشون میده ... و الان با همین رم 256 عملکرد i9000 بهتر از desire با اون رم 576 هستشنقل قول:
البته بگم که این تفاوت که شما گفتی اندک هستش همچی اندک نیست اما توقع بیشتری میره ... مثلا در wave ما شاهد سرعت بسیار بالاتر هستیم ... و اونم بر میگرده به سیستم عامل که سامسونگ تونسته سیستم عامل رو با پردازنده خودش بهتر مچ کنه تا با اندروید ... چرا /چون برای اندروید باید نسخه تاچ ویز رو به عنوان یه پوسته مورد استفاده قرار بده اما در بادا این تاچ ویز به عنوان یه بیس اصلی حساب میشه ...
البته بگم که مطمئنا در فریمورهای دیگه تاثیرات بسیار مثبت تری رو هم شاهد هستیم ... چیزی که شاید در مورد گوشی های htc شاهد نباشیم .. نسبت به درصد کمتر شاهد هستیم
این استدلال خیلی جالبه! شما اومدی کار سامسونگ رو توجیه کردی عزیز, آخه مگه فقط سامسونگ اینترفیس گذاشته واسه آندروید, شما اینترفیس x10 یا motoblur موتو رو ببین, با اینکه اینترفیس های خاصی هستن اما توی سرعت گوشی اینطوری که شما میگین تاثیر نذاشتن! من استدلالم از متن شما اینه که آندروید مشکل داره دیگه؟نه؟ آخه بادا که میگین مشکلی نداره. راستی تاچ ویز توی بادا بیس اصلیه؟ واقعا؟ یعنی یه اینترفیس شده بیس اصلی؟نقل قول:
محمد رضا جان به نظر من ساپورت htc واقعا خوب بوده, مخصوصا با حضور xda . شما تقریبا توی همه ی گوشی های سامی میگین توی فیرمویر بعدی تاثیرات مثبت تری رو شاهد هستیم. میشه بگین وقتی هنوز صحبتی از تغییر فیرمویر نیست چطوری میگین؟نقل قول:
یه چیزی که به نظر من نباید فراموش بشه اینه که آندروید توانایی استفاده از swap رو به عنوان حافظه ی مجازی داره و همین الان هم برنامه هاش اومده, درسته اون قابلیت رم اصلی رو نداره ولی خیلی جاها که کمبود رم دردسره به کمک میاد.نقل قول:
ما یه بار از یه سامسونگی خوشمون اومد که اینم گند زد ?؟?؟
آخه یکی نیست به سامسونگ بگه amoled به چه دردی میخوره وقتی رم به اندازه کافی نداره ؟?
سامسونگ فقط بلده ظاهر سازی کنه 16 گیگ حافظه میذاره یه رم 512 نمیذاره
چرا ؟?؟? چون مشتریا گول 16 گیگو میخورن و به این موضوع فکر نمیکنن که رم خیلی مهمتره و هیچ راه حلی نداره
سلام بحث توجیه یه چیزه ! بحث اینکه چرا با wave تفاوت داره یه چیز! شما دلیل غیر از این مسئله میبینی؟ غیر اینه که اون سیستم عامل متعلق به خودشه و بهتر میتونه با پردازندش مچ کنه ؟نقل قول:
مگه مثلا ضعیف عمل کرده که بخوام جانی جان توجیه کنم ؟
عجب حرفایی میزنی جانی ؟! کی گفتم اندروید مشکل داره ؟ شما برداشتت اشتباست ... منظورم اینه که سیستم عامل خودش رو بهتر میتونه مچ کنه ...
شما به اپل بگو بیاد رو اندروید گوشی بده ... به نظرت قدرت مک رو با همون سخت افزار میتونه داشته باشه ؟ قطعا نه ! حرف من اینه ...
در مورد تاچ ویز هم فکر کنم بازم برداشت اشتباهی کردی منظورم این بود که دیگه به عنوان یه پوسته دیگه قرار نمیگیره و خودش پوسته اصلی حساب میشه ...
تا حالا با امنیا 8000 اگه کار کرده باشی متوجه میشی
در مورد موتورولا هم اگر سیستم عامل خودش رو بزنه مطمئن باش عملکردی که روی سیستم عامل خودش داره روی سیستم عامل های دیگه نداره
x10 هم فعلا به اون قابلیت های سخت افزاری خودش نرسیده ... شما یه نگاهی به همین بنچمارک صفحه قبل بنداز ..
پنجمارک از قدرت CPU و گرافیک گوشی » نتیجه : بهترین گوشی .
Galaxy S :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTC Desire
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SE X10
برام جالبه ! اگر کلی هکر بیان برای سامسونگ فریمور خوب بیرون بدن و بی مشکل یه عده میان میگن سامسونگ خودش باید بده و ...نقل قول:
محمد رضا جان به نظر من ساپورت htc واقعا خوب بوده, مخصوصا با حضور xda . شما تقریبا توی همه ی گوشی های سامی میگین توی فیرمویر بعدی تاثیرات مثبت تری رو شاهد هستیم. میشه بگین وقتی هنوز صحبتی از تغییر فیرمویر نیست چطوری میگین؟
ولی اگه برای htc همین کار انجام بشه یه مزیته ...
در مورد تاثیر مثبت تر هم منظور خاصی ندارم ولی بازم برداشت اشتباه کردی جانی جان از صحبتام ...این پردازنده بازدهی بالاتری نسبت به چیزی که الان داره رو داره ... و گوشیهای موجود Htc با پردازنده هاشون به بازدهی اصلی خودشون رسیدن ... بابت همین i9000 هنوز جا برای بهتر شدن نسبت به اونا بیشتر داره
اره ولی به نظرم تو این قسمت برنده i9000 هستش ...چون حافظه داخلی 16 گیگ بعلاوه اون رم مجازی رو هم دارهنقل قول:
یه چیزی که به نظر من نباید فراموش بشه اینه که آندروید توانایی استفاده از swap رو به عنوان حافظه ی مجازی داره و همین الان هم برنامه هاش اومده, درسته اون قابلیت رم اصلی رو نداره ولی خیلی جاها که کمبود رم دردسره به کمک میاد.
یعنی چی رم خیلی مهمتره ؟ و هیچ راه حلی نداره ؟ شاید با رام اشتباه میکنید ... و شاید هم نمیدونید که تو اندروید 2.2 حافظه داخلی میتونه به عنوان رام استفاده بشه ..نقل قول:
حالا چرا گول بزنه ؟مگه نوشته 512 بعد 256 داره قالب میکنه ؟!
یه مقدار توضیحات در این مورد بدید