نقل قول:
با درود
برنامهUniversal Media serverرا از لینک زیر بگیر قولیه واسه خودش زیر نویس ها رو هم پخش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
با درود
برنامهUniversal Media serverرا از لینک زیر بگیر قولیه واسه خودش زیر نویس ها رو هم پخش میکنه
برنامهنقل قول:Universal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
سلام بروبچ باحال:n19:
tv:sony nx720
بهترین نرم افزاری که میدونید میشه باهاش بیشتر فرمت ها از جمله mkv رو با زیر نویس و بدون ریپ پخش کرد معرفی کنین.یه توضیحات مختصر واسه کار باهاشم بهم بدین بعدم دیگه چاکریم !:n12::n12:
راسنی ارزششو داره بگردم اخرین ورژنشو بگیرم یعنی رو کاراییش خیلی تاثیر داره ؟
تاکییییییییییییییییییید میکنم من تشخیص نمیدم الف گرده یا درازه پس خوب جواب بدین !
شما با یه اندروید 4.0.4 ساده میتونید بدون هیچ نرم افزاری تبلت یا گوشی رو به تی وی متصل کنید فقط کافیه برید تومنوی wireless & networks ---->Media server settings و دستگاهی رو که میخاین باهاش مرتبط بشین رو انتخاب میکنین :26:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز عکس اصلا مشخص نیست
اگه اموزش کامل برنامه Universal Media server رو لطف کنی ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
با درود
اگه یه ایمیل واسم بذاری ترتیبشو میدم چون اونرو از تو یه سایت دیگه گرفتم میخوام یه دفعه مشکل ساز نشه.
با سپاس
دوست عزیز ایمیلو دادم چک کن اگه مشکلی بود در خدمتم
با تشکر
نقل قول:
با درود
دوست گرامی مطالب رو واست ایمیل زدم امیدوارم به کارت بیاد.
با سلام و تشکر
دوست عزیز من هر کاری میکنم نمی تونم حتی با این نرم افزار ارتباطو با تی وی بر قرار کنم
توی قسمت شبکه تی وی . ای پی رو این طور میشناسه 192.168.1.3 ولی وقتی نرم افزار رو باز میکنم اصلا راه نمیده .از خود تی وی هم فولدرامو تشخیص نمیده حتی با سرچ کردن
زنگ زدم نمایندگی گفت باید با ویندوز مدیا پلیر شر کنی.
طبق اموزشای ناقصی که مربوط به ویندوز مدیا پلیر میشه پیش رفتم ولی بازم نتونستم شر کنم
در ضمن من کابلم حدود 20 متره این مسئله که تاثیر گذار نیست؟ بخصوص با تشخیص ای پی؟ و انتی ویروسمم که غیر فعالش کردم نود 32 هستش
کلا نظر من اینه که ی بار برای همیشه اونم به صورت تصویری و جز به جز اگه اموزشش قرار بگیره .هم من راحت میشم هم بقییه دوستان
با تشکر
دوست عزیز با برنامه serviio هم تست کردی یانه؟؟؟؟؟؟