سلام دوستان خسته نباشید آیا کسی روش فعال کردن EMAIL در LG KP500 رو بلده؟
یعنی وقتی ایمیل برات میاد گوشی نشون بده
همون MAILBOX رو میگم اگه کسی بلده ممنون میشم توضیح بده....
(14736919)
Printable View
یعنی وقتی ایمیل برات میاد گوشی نشون بده
همون MAILBOX رو میگم اگه کسی بلده ممنون میشم توضیح بده....
(14736919)
دوست عزیز من اصلا با ایمیل کار نکردم وگرنه جواب میدادم بهت.
شرمنده...
توی منوی گوشی یه آیکون هست به شکل @ اونجا برو بعد از توی منوی اونجا یه اکانت بساز....خیلی راحت و هوشمنده، مثلا اگه شما جیمیل بهش بدی، خودش آدرس سرور رو برات مینویسه ونیاز نیست شما بلد باشی....نقل قول:
سلام ببخشید که سوالام یکم احمقانه به نظر میرسه ... من خیلی مبتدی ام :دینقل قول:
اینو دان کردم و یه فایل htc hero که swf هست داره ... اونو باید تغییر نام بدم ؟
پوشه ی clock نداره برای من
یه سوال دیگه ... گوشی خاموش رو باید وصل کنم به پی سی ؟ بعد روی mass storage بذارم دیگه ؟
مرسی
من معذرت میخواما ... کل این تاپیکو خوندم ... اون آموزش شما رو هم خوندم تا جایی که cust_thme رو توی win image بار میکنه هم رفتم ... اما نمیدونم بعدش چیکار کنم ... ای تمایی که دانلود کردم (HTC HD2 1.7) دو تا فایل داره ... نمیدونم باید کجا جایگزین کنم :41:نقل قول:
dmf نیست دوتاشم swf :41:
Lمرررررررررررررررسی از همه
مشکلم حل شد
اگه ميشه بگيد ما اين تم هارو چه جوري دانلود كنيم
دوستان کلآ اگه زحمتی نیست از اول بگین برای فعال کردن اینترنت kp500 چیکار باید بکنم،من تا به حال با گوشی به اینترنت نرفته ام...برای همین خواهشآ کمی مبتدیانه بگین...
شما اول باید تنظیمات اینترنت رو از ایرانسل دریافت کنید با کد *140*30*6#رو بزنید. بعد که تنظیمات رو نصب کردید. باید یک طرح فعال کنید. با کد *140*3*7# تمامی طرح ها داخلش هست هر کدوم رو خواستین فعال کنید.نقل قول:
نه بابا.این چه حرفیه.نقل قول:
1-آره.همون swf که اسمش : theme.swf هستش.باید به idle_widget تغییر نامش بدی...البته اون swf اخرشو تغییر نددی یه وقت.فقط به جای کلمه ی theme باید idle_widget رو بزاری.
2-مگه میشه پوشه ی clock نباشه؟؟ تو همون پوشه ی HTC Hero که بری چندد تا عکسه و یه فایل Thumbs.db و یه پوشه به نام clock...
3-گوشی باید روشن باشه بعد بزاری رو حالت mass بعد همه ی اون فایل و فولد رو یک جا با هم بریزیشون تو flashcontents گوشیت...
salam ki kp500dare ?ki tem kp500 nasb karde?
harki nasb karde ya goshisho dare pm bede behem