نقل قول:
دوستان یه سوال :
من که گوشیم روت نشده هست، (خب نیازی بو روت شدن ندیدم،چون 2.2 روش بود و ساپورت فارسی هم داشت) نمیتونم یه جور پارتیشن بندی کنم؟
مثلا من الان بازی آسفالت رو دانلود کردم، ولی حتی وقتی حافظه داخلیم خالی خالی هم باشه نمیتونم نصبش کنم!
یا بازی مدرن کامبت...یا کلا هر فایل پر حجم دیگه.
ممنون میشم راهنمایی کنید!
روت نشده باشه نمیتونی اون جور بازی هارو روش نصب و اجرا کنی
نقل قول:
یه سوال نبودن دوربین دوم برای این گوشی ضعف بزرگی برای برقراری تماس تصویر آیا راه حلی دارید ومعایب دیگر این گوشی از نظر شما چییه؟
تو ایران که فعلا استفاده نمیشه از دوربین دوم ، من گوشی قبلیم که داشت یه بارم استفاده نکردم ازش !
نقل قول:
دوستان من ایکس 6 داشتم فروختم به نظرتون این رو بگیرم سفیدش رو و صدای گوشی چطور هست به ایکس 6 یا 5800 می رسه و نمونه عکس گرفته شده با دوربینش و یک کلیپ گرفته شده با دوربینش رو می زارید واسم ممنون می شم .
سفیدش گرونتر از معمولیش هست
صداش تو همون مایه هاست ، صدای هندزفریش هم در حد 5610 از لحاظ بلندی نیست ولی از لحاظ کیفیت هست
نقل قول:
دوستان عزیز ، یه سئوال !
راست میگن Bluetooth این مدل مشکل داره و تو ایران کار نمیکنه ؟!
یه برنامه Bluetooth file transfer نصب بشه روش راحت کار میکنه
نقل قول:
بچه ها من الان ويوا دارم عجيب تو كف اين ديزايرم قيمتشم كه 450 واقعا مي ارزه با اين امكانات حالا به نظرتون از اين كمتر ميشه با ورود گوشي هاي جديد تا بعد از عيد صبر كنم ؟ در مورد slcd يكم دودلم amoled ديگه گير نمياد ؟ ديزار تقلبي داره يا نه ؟ ( كلا فكر نكنم htc تقلبي داشته باشه نه؟ )
450 میده بهت ؟ چون موقع خرید میگن باید برنامه نصب کنیمو کلی میکشن روش حواست باشه !
slcd و amoled هم فرق خیلی زیادی ندارن
کد:
تا جایی که میدونم قیمتش 440هزار تومانه گوشی خوبیه وصفحه نمایش amoledیه چیز دیگه است و فکر نکنم تقلبیش باشه وهمشون ساخت چین هستنند
شما تو پست بعدیتون فرق بین slcd و amoled رو پرسیدی پس چجوری تو پست بالا گفتی amoled یه چیز دیگه اس ؟ :
کد:
فرق بین صفحه نمایشslcdبا amoledچییه؟
تو تصویر فرق چندان زیادی ندارن و تفاوتشون محسوس نیست ولی amoled یه کم باتری رو کمتر مصرف میکنه