اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشهنقل قول:
Printable View
اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشهنقل قول:
خب آنتی ویروسم رو حتی میبندمش فایده نداره :41:نقل قول:
من نسخه Pro استفاده میکنم ( کرک شده )
همین الان پاکش کردم و دوباره نصبش کردم اولش یه لحظه فکر کردم درست شده ولی نه درست نشد :41:نقل قول:
چند صفحه قبل یه کرک بدون مشکل گذاشتم( خودم از این کرک استفاده میکنم ) اونو دانلود کن.نقل قول:
یونیتی کلا باز نمیشه ؟ یا باز میشه و نمیتونی از New Project استفاده کنی ؟نقل قول:
اگه باز میشه از منوی Edit > Preference رو انتخاب کن و و تیک Show Project Wizard رو بزن
اگه باز نمیشه سرچ کن ببین فولدر Island Demo کجا هست ... محتویات داخلش رو Cut کن و یه جای دیگه Paste کن
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اگه بازم دیدی کار نکرد از یه کرک دیگه استفاده کن
منظورتون اینه :نقل قول:
الان یه نیم ساعت دارم روش کلیک میکنم ولی لینک دانلود نمیده فکر کنم سایت xlpar داغون شده اگه جای دیگه ای آپلود کنی خیلی خیلی خیلی ممنونت میشمکد:http://www.xlpar.com/dmx0z4knlkkk/Unity_2.6.1__.rar.html
نه مشکلم از New Project نیست وقتی میزنم که کلا یه پروژه جدید بساز وقت کپی کردن ماژول ها یه دفعه بسته میشه مثل همون عکسی که گذاشتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه مشکل جدید
وقتی که میزنم پروژه Island Demo رو بازش کنه این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور ران تایم از چیه ؟
ببین اگه یونیتی باز میشه نمیتونی New Project بزنی یعنی میپره بیرون
Edit > Preference برو و همه ی تیک ها رو بزن
یونیتی رو ببند
موقع باز کردن هم میتونی New Project بزنی و هم Open Project
نه نه اصلا مشکل از اون پنجره ای که میگی نیست اون میاد وقت کپی کردن فایل ها کلا یونیتی بسته میشه و فایلها ناقص کپی میشهنقل قول:
آخه یه مشکل کرک یونیتی این هست که موقع New Project و Open Project میپره بیرون ( موقع کپی کردن Assets )نقل قول:
اگه اون تیک رو که گفتم بزنی موقع باز شدن یونیتی یه پنجره میاد که میتونی از اونجا پروژه رو درست کنی و موقع کپی کردن Assets نمیپره بیرون