دلیل ویرایشت از نظر خودت چی بود؟ چه مشکلی رو تو تنظیمات قبلی می دیدی ؟نقل قول:
و اینکه این تنظیمات نسبت به قبلی چه مزیت ها و معایبی داره؟
قبلیه به نظر من یکم زیادی تاریک بود . اما در کل دوست دارم که رنگ مشکیم عمیق تر بشه
Printable View
دلیل ویرایشت از نظر خودت چی بود؟ چه مشکلی رو تو تنظیمات قبلی می دیدی ؟نقل قول:
و اینکه این تنظیمات نسبت به قبلی چه مزیت ها و معایبی داره؟
قبلیه به نظر من یکم زیادی تاریک بود . اما در کل دوست دارم که رنگ مشکیم عمیق تر بشه
قیمت ال سی دی 32 اینچ lh 500 چنده؟
تو چه سایتی میشه امکاناتش رو دید؟
فکر نمیکنم باشه اما اگرم باشه قیمتش شاید حدود 700 تومنی باشه ، مشخصاتشم مثل همین 37 هست دیگه حتما . اینجا قیمت و مشخصات 37 هست .نقل قول:کد:http://www.orado.com/item-%D8%A7%D9%84-%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-6710.htm
تنظیماتی که best تو پست 173 گذاشته واقعا عالیهفقط یه سوالی که هست اینه که با تجربه و سلیقه ی شخصی به این تنظیمات می رسید یا قاعده ی مشخصی داره که باید از اون پیروی کرد؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4885371&postcount=173
یه سوال دیگه . میگم که شماها همیشه مثلا آخر شب فقط با استفاده از ریموت تلوزیون رو خاموش میکنید؟ یا دکمه ی خود tv هم خاموش میکنید؟ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط با ریموت خاموش کنیم همیشه؟ البته شنیدم که حالت استند بای مصرف برق بالایی داره
چون خیلیها از کم نور بودنش گفتننقل قول:
اگه میخوای مشکی عمیق داشته باشی بکلایت و برایتنس رو از 40 بالاتر نبر
اینجوری که همه چی عمیق میشه ! :31:نقل قول:
ولی از اون تنظیمات پست 173 استفاده کن ببین چقدر خوبه
تایید میشه .اما رشنایش کم بود من زیاد کردم .نقل قول:
نقل قول:
درباره میز:
اگه کیفیتش در حد ProPars و یا بهتر باشه، با اون قیمت، خوب خریدی.
درباره Trumotion و مثالی که زدی:
درسته! به شرط اینکه وقتی تصویر را روی 100 یا 200 فریم بر ثانیه می بینی دچار مشکل (مثل تیک زدن یا... ) نشه.
درباره سوالت مربوط به تنظیمات کارخانه ای رنگ و صدا:
شرکت ها استاندارد های خاصی رو در نظر می گیرند.
ولی از اونجایی که تنظیم رنگ و صدا می تونه سلیقه ای باشه ، این قابلیت رو برای کاربر در نظر گرفتند که بتواند رنگ و صدا رو به صورت دلخواه (و در صورت نیاز و با توجه به کیفیت صدا و تصویر) تنظیم کند.
درباره مصرف برق و خاموش و روشن کردن:
مصرف برق lh500 سایز 37" در صورتی که با ماکزیمم قابلیت هاش کار کند، حدود 170w می باشد.
و در حالت Standby کمتر از 1w است.
• در صورت تمایل ، چراغ قرمز رنگ حالت standby و حتی چراغ آبی رنگ حالت روشن ال سی دی را با استفاده از تنظیمات مربوطه درOption (Power Indicator) ،می توان خاموش کرد.
• در صورت لزوم می توانی از کلید سبز رنگ روی کنترل (Energy Saving) برای کاهش مصرف برق استفاده کنی.
• با کلیدی که روی LCD هست زیاد بازی نکن ... اگه خراب بشه ...
• کنترل LG از کیفیت خوبی برخوردار است و مثل کنترل سامسونگ B690 ، رنگ و روش نمی ره. مصرف باطریش کمه. و در صورت خراب شدن کنترل، خیلی راحت می توان از طریق اینترنت و از سایت گلدایران ، یه کنترل جدید تهیه کرد.
• با توجه به عملکرد اداره برق در طول این 3دهه، نشان داده که قابل اطمینان نیست. پس بهتره که از محافظ برق برای وسایل برقی استفاده کنی.
برای تنظیم رنگ و صدا:
تنظیماتی رو که توسط دوستان ارائه شده بود رو تست کردی و همونطور که دیدی و گفتی مات و کدر هستش چون توجهشون به رنگ مشکی و مصرف برق کمتر بوده.
درباره حالت Vivid باید گفت یکی از تنظیمات خوب ال سی دی هستش. و گاهی از اوقات پیش میاد فیلمی که از Net دانلود کردی و یا از ویدئو کلوپ گرفتی، اونقدر کیفیتش بده که مجبور می شی اونو رو حالت Vivid ببینی و از مصرف برق بالای Vivid در اینجور مواقع چشم پوشی کنی.
اگه توجه کرده باشی ، دوستان یه تنظیم ارائه دادند برای تمام وسایل! (مثل ----- .. سینماخانگی .. دوربین عکاسی ...) ولی تنظیمات برای هر وسیله که به ال سی دی متصل می کنی، بسته به کیفیت دستگاه و نوع اتصال و کیفیت کابل اتصال، متفاوت است.
به همین خاطر تنظیمات من برای ال سی دی در (پست 173) ، برای ----- با سینما خانگی متفاوت هست و در صورت نیاز با سلیقه خودت می توانی تغییر لازم و دلخواه رو در آن اعمال کنی.
برای تنظیم رنگ باید نکات زیر رو با هم در نظر داشته باشی:
• رنگ مشکی
• رنگ سفید
• طیف رنگی خوب و شاداب (آبی، سبز، قرمز)
• وضوح تصویر خوب (Sharpness و Edge Enhancer)
• شفافیت و براقی تصویر (به گونه ای که نه کدر باشد و نه اونقدر زیاد که چشم را اذیت کند)
• نویز کم (Noise Reduction)
• مصرف برق
• و تنظیمات مربوط به Trumotion
نقل قول:
مشخصات LG-LH500
Contrast 1/150.000
Brightness 500
TruMotion 200Hz(Pal), 240Hz(NTSC)
2ms
Panel 10bit
Full HD 1080P
USB Video format (SD): mpeg1, mpeg2, mpg, Divx, Xvid, avi, vob, m4v
USB Audio format: mpeg, mp3, PCM, Dolby Digital, AC3
USB Subtitle format (Persian): smi, srt, sub, ass, ssa, txt
USB Picture format: Jpeg (slide Show with Playing music)
USB file system: (Fat16, Fat32, NTFS)
HDMI1.3
Dynamic Contrast
MPEG Noise Reduction
Edge Enhancer
Eye Care (Anti Dazzling)
Real Cinema
Energy Saving
SRS TruSurround XT 5.1
Speaker System: 2 Way 4 Speakers 10w+10w
Clear Voice II
SIMPLINK
Intelligent Sensor II
AR Filter
XD Engine
Aspect Ratio: 8modes (16:9/Just scan/Original/4:3/14:9/Zoom/ Cinema Zoom/full wide)
AV Mode (Cinema/Game/Sport)
Life Span: 60000 hr
Made in Korea
کاستی های lh500
1. نداشتن تیونر دیجیتال ----T
2. عدم پخش فایل های HD از طریق USB
3. نداشتن Network LAN
4. نداشتن بلوتوث
ناگفته نماند که کاستی های فوق را می توان یکجا با خریدن یک HdPlayer خوب برطرف کرد.
مثل: Eaget M890 و NTR82 و NTR83 و پلیر های مشابه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.lg.com/in/tv-audio-video/lcd-tv/LG-37LH50YR.jsp