نقل قول:
اون چیزی که واقعی می پنداریم باید با حواس 5 گانه قابل مشاهده، اندازه گیری و ثبت باشه
چیزایی مثل نور مادون قرمز هم وجود داره که با کمک ابزار خاصی می شه اونها رو مشاهده کرد
با این حواس محدود آیا می شه به طور حتم گفت که مثلا چیزی به اسم جن چون قابل مشاهده نیست وجود نداره؟
اینا طیف بسیار کوچکی از واقعیات رو شامل می شه
با این اصطلاح "طیف بسیار کوچک" شدیدا مخالف ام، شما رو نمیدونم ولی من به شخصه با چیزهایی که بوسیله حواس پنج گانه ام درک می کنم به مراتب بیشتر از چیزهایی مثل جن و فرشته سروکار دارم.
بعلاوه اینکه شما خیالتون رو از هفت دولت آزاد کردید و خدا رو ورای طبیعت میدونید، پس اصلا با چیزهایی مثل مادون قرمز قابل قیاس نیست.
یه نکته هم در مورد جمله: "اون چیزی که واقعی می پنداریم" شما روی این پنداشتن تاکید دارید یا همینطوری این فعل رو نوشتین؟
نقل قول:
بعلاوه اینکه برای بررسی یک ادعای دروغین در درجه ی اول باید دروغ بودنش اش ثابت بشه
هرگز اینطور نیست، زحمت اثبات به گردن مدعیه.
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
نقل قول:
در بت هم وجود داره
اما مشکل بت پرستی، چند خدایی بودنه که با اصل توحید و یگانگی همه ی جهان در تضاده
پس اگر بت پرست ها به نقطه ای برسن که همه بت ها رو بشکنند و فقط یک بت واحد رو بپرستند و از قضا اسم اون رو بگذارند الله مشکل شون حل میشه؟
نقل قول:
اگه اینطور باشه که می گی پس داستانهایی در مورد جن از کجا سرچشمه می گیرن؟
غیر از اینه که مردم مشاهداتی کردن که براش علتی نداشتن؟
من منکر این نیست که پدیده هایی وجود دارن که علم برای همشون دلیل قانع کننده ای نداره ولی در این داستان ها یک کلاغ چل کلاغ شده.
نقل قول:
برای همین مثال مادون قرمز رو آوردم
آیا قبل از ساخت طیف سنج مادون قرمز این اشعه وجود نداشته؟
اتفاقا مثال شما یه حرف جالبی رو به ذهن من رسوند، چطور بشر چیزی مثل مادون قرمز رو بدون اینکه قبلا هرگز بهش فکری کرده باشه یا داستانی ازش شنیده باشه تونسته اثبات کنه ولی جن با این قدمت تاریخی رو نه؟
نقل قول:
در اصل همه ی دنیا از یک وجود واحد تشکیل شده
Saeeddz هم صفحه 24 به این مطلب اشاره کرده که همه ی مواد از یک نوع ذره ی واحد به اسم انرژی ساخته شدن
خوب اینطور که نمیشه اگه همه چیز خداست پس من هم جزئی از خدا هستم پس دیگه نباید اختلافی بین من و خدا باشه.