یه سری صحبت هایی اینجا پیش اومده من این نکته رو اول ضروری می دونم بگم
مهدی (*Alucard*) از دوستان قدیمی من هست و هیچ گونه تعصبی به برند یا تکنولوژی خاصی نداره و اون چیزی که واقعیت هست و واسش مملوس بوده همیشه به نحو احسن بیان کرده و اگرم پنلی رو تا به حال از نزدیک ندیده باشه و ارزیابی نکرده باشه, نقل قول ها و تکیه هاش بر باب موضوعی , همیشه و همیشه با تکیه به سایت های ریو معتبر بوده و در در نقل قول هاش همیشه این نکته مشهود بوده .
صحبت هایی مثل فن بوی و از این قبیل صحبت ها اصلان درست نیست بیانشون اگر بحثی دارای بار فنی هست با بار فنی هم باید جواب داده بشه نه با اینطور صحبت کردن .
در پست قبلی به طور واضح از نقاط ضعف و قوت g10 و 690 صحبت کردم و مهدی در پست بعدی به طور کامل و جامع مقایسه رو پیش برد .
اگر صحبتی داشته باشین دارای بار فنی باشه قابل پذیر هست ولی با صحبت هایی مانند سبز کدر g10 فلانه و بی حاله و براقیت تصویر باعث شاداب رنگ ها هست!!(براقیت بیشتر تصویر نکته منفی حساب میشه نه مزیت این نکته بارها گفته شده!!!) و... به هیچ وج قابل پذیر نیست.
در رابطه با usb
سامسونگ در usb مد های تصویر رو محدود به چند گزینه دیفالت کرده و تقریبا 70 75 درصد تنظیمات مدها بر روی usb غیرفعال هست . این نکته رو ضروری می دونم بگم کلیه پنل های سامسونگ امسال که با پسوند B شروع می شوند از یک پلتفرم در usb استفاده می کنند و مدلی بر مدل دیگه از لحاط پلتفرم متفاوت نیست.بنابرین مدلی که من قبلا داشتم b7000 تنظیمات تصویر کاملا با پلتفرم 690 یکی هست و فرقی ندارن .
به هر حال تجربیات و نکته هایی که در ریو های معتبر در باب این دو پنل اشاره و گفته شده بود در اینجا نقل قول و بیان شد , با این دید که پنل 690 جزو برترین پنل بازار از دید دوستان مصرف کننده هست انشالله که واس دوستان همینطور باشه !. اما چیزی که واس من مملوس بوده و اون چیزی که در ریو های 10 ها سایت معتبر به بررسی پرداخته شده و دوستان این ریو ها رو رد و قابل اعتماد نمی دونند واس من به هیچ وج قابل پذیر نمی تونه باشه .