-
فقط يك كلام آندرويد Open source
همين به تمام شركت مايكروسافت مي ارزه !
فرقشم با بقيه سيستم عامل هاي باز ديگه اين كه ( واقعاً بازه ) اگه يكم با SDK اندرويد كار كني متوجه خواهي شد كه هر برنامه اي بنويسي براي پردازشگرش فرقي نمي كنه و تمام امكانات سيستمو در اختيارت مي زاره
به اين ميگن احترام به كاربر ، نه مثل microsoft انحصار طلب .
-
از وقتی htc dragon و دیدیم از فکر این اومدم بیرون کلا منتظر آندرویید میشم
-
تو یه سایت راجع به htc dragon خوندم . که خیلی راجع بهش تعریف کرده بود و گفته بود که آندروید این گوشی از ویندوز بهتره و راجع به CHANGING GAMES این گوشی نوشته بود خیلی عالی هست و قطعا از HD2 بهتره .
حالا من نیمدونم این changing game چی هست . کسی میدونه ؟؟؟
اگر دراگون بهتره ! به چه دلیل ؟ رو چه حساب ؟
حالا شاید تا آندروید بیاد سری تو سرا در بیاره 2 سالی طول کشید . خوب 2 سال با HD2 حال میکنیم بعد اگر اندروید امتحانشو خوب پس داد گوشی اندروید میگیریم ;-)
البته ppc بحسش با smartphone زمین تا زیرزمین جداستا !
اندروید به صدقه سریه open source بودنش ممکنه پیشرفت کنه !
ما منتظر HD2 هستیم , اندروید نمیخوایم ویندوزی هستیم ..............
-
داداش شما مثل اينكه بچه مايه داري سري گوشي عوض مي كني ! (boy teh )
اولاً اپن سورس كه ميگن كم نيست unix با همين عنوان اومد يه رقيب جدي واسه ويندوز شد ( البته لينوكس قديمي تر از اين جور حرفاست ، از موقعي مي گم كه مردم فهميدن هك و آرايش سيستم به نحو دلخواه چيه )
changing game از كجا امود؟ .... منبع
-
نه بابا بچه مایه دار بودم که تا HD2 بیاد حتما یه pro2 میگرفتم . نه اینکه یه گوشی بیخود بگیرم دستمو دنگ و دونگی مایه HD2 رو جور کنم ;-) به نظرم 2 سال برا استفاده از یه گوشی کافیه دیگه ( تا به ترتر و خراب شدن باطری نیوفتاده) عوضش کنی .
میدونم open source بودن چیز با ارزشی هست . هر کسی سلیقه ای داره و هر کاربری نیازی داره . 10 ساله لینوکس open source هست چیزیش بدرد من نخورده . حالا اینکه برنامه نویس باشی یا کاربر خاص فرق میکنه . من که هم تو PC هم تو ppc با ویندوز راحتترم .
من خودم حوصله آزمایش و خطا ندارم (در مورد اندروید) . یعنی وقتشم ندارما . ممکنه وقتی امتحانشو خوب پس بده منم برم سمتش .
قبول کنید open source بودن اندروید بازار گرمی هم هست . وگرنه خدایی کی سمت Hero میرفت با اون قیمتش .
-
سلام
بابا ما که تو این بازار اشفته بد جوری گیج شدیم
میریم تو تاپیک ان۹۰۰ عاشق اون میشیم
میریم تو سونی اریکسون ساتیو رو میبینیم روحمون پرواز میکنه
میایم تو اچ تی سی hd2 رو میبینیم قلبمون تند تند میزنه
سامسونگ هم ماشالا ماشالا هر وقت حوصله اش سر میره یه ۷ ۸ تا گوشی میده بیرون
این شرکت های گوشی نامرد هم یا گوشی نمیدن بیرون یا وقتی هم میدن بیرون همشون با هم میدن بیرون
هر کدوم از گوشی ها هم مزیت های خودشون رو دارن
ادم نمیدونه کدومشون رو بره بگیره که ۲ روز بعد پشیمون نشه
-
-
نقل قول:
اینم یه 6 دقیقه فیلمی که باهاش ور میرن.
واقعا سرعت گوشی عالی هستش.:40:تاچش هم که:40:.
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=_FntFBQDjek
من وقتی این ویدئو upload شده بود 2ساعت ازش می گذشت ،تعداد کسایی که این ویدئو رو دیده بودن دقیق یادمه(21 نفر)
آلان که رفتم این ویدئو رو که نینجا جان گذاشتن رو ببینم دیدم همون ویدئو هست با این تفاوت که الان زده :
توجه: :19: 1day ago ، 39171 views
حالا اینکه توی این زمان کم اینقدر بیننده داشته ،(نسبت به سایر ویدئو ها توی زمینه موبایل شاید عجیب نباشه ) نشون میده که ......
خودتون چی فکر میکنید؟تحلیلتون چیه؟
اینم یه چند تا عکس دیگه:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بازم سلام.
اینم یه ویدئو 7 دقیقه ای از hd2
کد:
http://208.117.236.70/watch?v=7YWhijK1O0U
صفحه نمایش واقعا خیلی خوب و حساسه :40:حالا نمیدونم آپدیت شده هست یا نه؟(اصلا ربطی به این چیزی که گفتم داره یا نداره؟)
چون چند تا ویدئو دیدم که وقتی مثلا عکس ها رو با انگشت طرف جابجا میکرد خیلی خوب حرکت نمیکرد(خوب به واکنش نشون نمیداد) اما هم اینجا(و هم ویدئویی که نینجا جان توی پست قبلی داده)وقتی طرف باهاش کار میکنه ادم حساسیت گوشی رو متوجه میشه.:19:
حالا اگه دوستان ببینند متوجه حرفم میشن
-
سلام
بچه ها ما یه آشنا داریم که به خاطر کارش مدام میره اروپا و برمیگرده . میخواستم ببینم نظرتون چیه که بهش بگم HD2 رو از اروپا بخره بیاره ؟
مشکلی تو این کار هست ؟ گوشی بیاد اینجا راحت کار میکنه ؟ ( رجیستر اپراتور و اینا نمیخواد ؟ )
با توجه به بدون گارانتی بودن و قیمتش به یورو خریدش به صرفه هست به نظرتون ؟
کلا هر راهنمائی به ذهنتون میرسه بفرمائید !!!!!!!!!!!!!!
ممنون