سلام
منم پودمانی خوندم واسه همین لازم دیدم با اجازه تون تو این بحث شرکت کنم
من دانشجوی it ورودی سال 83 پودمانی در جهاد دانشگاهی تبریز هستم و الانهم کارم شده لعن ونفرین به مسئولینی که این پودمانی مزخرف رو تو کشور پیاده کردن و من و امثال منو بیچاره کردند( خدا ازشون نگذره من یکی که نمیگذرم )
من ورودی 83 هستم و در خرداد 87 درسم تموم شده و در مهر ماه هم در آزمون جامع شرکت کردم( که واقعا به نظرم از کنکور هایی که شرکت کردم و قبول نشدم هم سخت تر بود(با این که کتاب و جزوه خوانده بودم ولی چه فایده آخه سوالات از منابع دیگری آمده بود که اصلا با مطالبی که ما خوانده بودیم یکی که نبود هیچ شباهتی هم نداشت )
اینم بگم که من در این مدت نه واحد مانده داشتم و نه مرخصی رفتم هر درسی هم که دادن خواندم ولی 4 سال طول کشیده که بخشی مربوط به سازمان هست وبخشی هم تقصیر مرکز خراب شده ی ماست
الانم منتظر جواب این آزمون جامعم که امیدوارم با لطف خدا قبول شم که اگر نشوم با همون مدرک دیپلم هم که شده میرم خدمت
( اخه آبروم رفته پیش همه از دست این پودمانی چون هم کلاسی های دبیرستانیم فتن خدمت و الان در دانشگاه سراسری یا آزاد وحتی علمی کاربردی ترمی (غیر پودمانی) دارن کاردانی میگیرن ولی من اسیر آزمون جامع هستم
اینم بگم که پودمانی یعنی خودتو یک عمر اسیر یک مدرک بی ارزش و فشار های روحی کردن است
پودمانی اگر شاغل باشید شاید به کارتون بیاد چون واحد کم میدن و مشروط شدن هم نداره
هزینش هم که حدود دوونیم میلیون تومان واسه ما آب خورده
زمانی هم که از ما ثبت نام می کردند حداقل طول تحصیل 2.5 سال ذکر شده بود و در مورد آزمون جامع هم شفاها میگفتن که حذف خواهد شد
هیچ مسئولی هم به حرفهای شما گوش نمیده چون همشون دنبال این هستند که از شما پول بگیرند و سر شمارو یه جوری مشغول کنند تا مزاحم حق خوریشون نشین و بگذارین تا راحت ظلم کنند به همه . و هوای همدیگرو هم خوب دارن پس بی خودی اعتراض نکنید آخه ما اعتراض کردیم ولی یه کسی که به حرفمون گوش کنه پیدا نشد پس شماهم نگردید که نیست
بی سواد بمانید ولی پودمانی نخوانید اینو برادرانه توصیه میکنم
در آخر باز هم از خدا میخوام در کار همه (مخصوصا پودمانیها) فرجی کنه و از گناه های مسئولین این اتلاف عمر من و امثال نگذره