خوش بحالتون ......
من که هنوز نتونستم وصل بشم .....
Printable View
خوش بحالتون ......
من که هنوز نتونستم وصل بشم .....
سلامنقل قول:
من ECO-128 دارم سرعت دانلود روزها 50-70 کیلو بایت. شبها 10-30 شما بخون صفر چون اینقد قطع و وصل میشه و افت و خیز سرعت دانلود داره که عملا من تا حالا از این ترافیک مفتی شبانه چیز زیادی دستم نیومده.:13:(شبافقط بدرد وبگردی میخوره)اما من 15 روزه مشترک شاتل شدم شاید این روزا اینجور بوده.:41:
سلام و خوش آمدی:11:نقل قول:
سرعتت که مثل ما که 512 داریم هست.در مورد افت بازده خطوط در ساعات رایگان حق با شماست:mellow:1 ماهی میشه که نوسان داره ولی کم کم داره بهتر میشه:rolleye:
جدا انگار به منطقه مخابراتی بستگی داره ... الان پرسیدم مرکز مدرس (امانیه - بخشی از کوی تختی و اوائل کیانپارس و کیان آباد) مشکلاتش برطرف شده ...
من دیشب دانلودهام از 1 گیگ رد کرد
آقا اين درسته كه تو اهواز فيس بوس ف...ل...ت...ر نيست!!!؟؟؟
دوست عزیز یه سوال:نقل قول:
این جوری که شما می فرمایید انگار بین سرویس های Eco هیچ فرقی نیست، درست میگم؟
شما که Eco 512 دارید سرعت متوسط روزانه و شبانه تون چقدره؟
با تشکر:11:
سلام
آقا شرکت فارا هم نمایندگی صبانت رو گرفته و دارن تجهیزات نصب میکنن صبانت هم که میدونین ارزونترین و پرسرعت ترینه تو کشور
شرکت فارا:اهواز کیانپارس بین خ 4 و 5 غربی مجتمع کسری تلفن 3384456
بله فرقی نیست چون محدودیت حجمی وجود داره.شما فرض کن میخوای با سرویس Eco یه فیلم با حجم 700 مگ دانلود کنی.این 700 مگ از حجم شما کاسته میشه فقط زمان کمتری برای دانلود شدن صرف میکنید.برای شرکت سرویس دهنده حجم ترافیکی که به شما میده اهمیت داره نه سرعت.اگه سرعتتون بیشتر باشه مثل اینه که یه لیوان آب رو بهتون یه دفعه میدن و اگه کمتر باشه قطره قطره...نقل قول:
سرعت میانگین در روز حدود 60 و شب 57
این دیگه از اون حرفها بود:27:نقل قول:
فیلترنت(همون اینترنت خدا بیامرز:37:)دیگه از دو طریق کنترل میشه
حتی اگه یه ISP آدرسی رو از قلم انداخته باشه سیستم جامع فیلترینگ کل کشور بهش امون نمیده!:47:
میخوای بدونی چجوری؟!یه نگاه به این دو تا آدرس بنداز و تفاوت پیغام عدم اجازه دسترسی رو ببین:
کد:http://www.megaupload.com
کد:http://www.facebook.com
بله ظاهرآ داره یه خبرایی میشه:26:نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیت:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]