من ميخوام يه سيستم جديد جمع کنم گفتم اگه بشه به جاي هارد معمولي SSD بخرم چون سرعتش خيلي بالاتر از هارده و اجزاي مکانيکي هم نداره. حالا اگه ميشه راهنمايي کنيد چه مارک SSD از همه بهتره؟ ممنون.
Printable View
من ميخوام يه سيستم جديد جمع کنم گفتم اگه بشه به جاي هارد معمولي SSD بخرم چون سرعتش خيلي بالاتر از هارده و اجزاي مکانيکي هم نداره. حالا اگه ميشه راهنمايي کنيد چه مارک SSD از همه بهتره؟ ممنون.
سلام،
الان بهترین هاردهای موجود اکسترنال با پورت USB یا IEEE 1394a با ظرفیت 1 ترابایتی با حداکثر قیمت 150 تومن چه می باشد؟
با تشکر
حمیدرضا
دوستان من میخوام یک هارد 2 ترابایت برای آرشیو بخرم... به نظرتون هارد دو ترا وسترن سبز بگیرم یا سامسونگ F3 ecogreen ؟ این دو ترا که سام سرویس وارد کرده چینی هست
قیمت هم سامسونگ 160 و وسترن 180
این هم لینک های این دو هارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنید کدوم مطمئن تر هست؟
راستش من به دلیل تجربه بدی که از سامسونگ دارم توصیه می کنم نخرید :)نقل قول:
البته هارد های خوبی هستند ولی کلا سامسونگ تو هارد دیسک تازه کاره و وسترن به مراتب با تجربه تره. منم ازش بدی ندیدم :31:
جالبه دوست من دقیقا برعکس اینو گفت و گفت وسترن هر چی من خریدم خراب شده! جدا آدم نمیدونه چی کار باید بکنه!نقل قول:
حالا شما چه بدی از سامسونگ دیدی؟
واقعا معلوم نیست اینجا چه خبره ... فقط باید دعا کرد :31:نقل قول:
سامسونگی که برای یکی از دوستام خریدم از همون اول خراب بود .با نرم افزار خودش تست کردم گفت خرابه !
رفتیم نمایندگی و بعد از چندین هفته یک مدل گرونترشو فرستادند و اختلاف قیمتشو گرفتند .ولی این مدل هم گه گاه بازی در میاره :41:
1-سیگیت
2-کاویار بلک(پرفرمنس خیلی بهتری نسبت به گرین داره)
سلام علیکم
خسته نباشید
ببخشید،شاید سوال من قدری غیرمنطقی باشد؛به هر صورت اگر بخواهم هم ویندوز و هم مکینتاش را روی سیستمم داشته باشم چه مقدار هارد برای کامپیوتر بگیرم کفایت میکند؟
ضمنا بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود در بازار چی هست؟
با تشکر
یا علی
سلامنقل قول:
خب بیشتر بستگی داره بخواید توی هارد دیسکتون چقدر فایل کپی کنید
ویندوز و مکینتاش هر کدوم بیشتر از ۵۰ گیگابایت که مصرف نمی کنند :31:
شما اگه هارد دیسک ۵۰۰ گیگابایت هم بخری کفایت می کنه و کم تر هم اصلا توصیه نمی کنم چون نمی صرفه
اگه منظورتون از هارد دیسک پرتابل هارد هایی هست که آداپتور جدا ندارند و برقشون رو از USB می گیرند، می تونید Western My Passport یا Seagate Freeagent Go بخرید. هر دو هارد های خوبی هستند ولی من شخصا Western Digital رو بیشتر دوست دارم :)
اینم لینک سایت اصلی امکانات این دو هارد دیسک
کد:http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=9
قیمت ارزون ترین سری این هارد ها که فقط پورت USB دارند زیاد تفاوتی نداره و 500 گیگابایتشون حدود ۱۰۰ هزار تومان هستکد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent
البته اگه از هارد دیسک هایی بخرید که آداپتور دارند و کمی بزرگترند ،می تونید با همین مبلغ هارد دیسک یک ترابایتی بخرید که البته بستگی به کاربردتون داره
موفق باشید :10:
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل میخوام برای آرشیو. تنها شرطش هم این که عمرش طوووووووووووولانی باشه. چی پیشنهاد می کنید؟