تو صفحه اول هیچ توضیح و عکسی از این گوشی نیست ؟ بهتر نیست هم توضیح و هم عکس رو در صفحه اول بزارید .. من که یک کاربر هستم متوجه نمیشم این چی داره چی نداره ... ممنون از لطفت اقا سامان
Printable View
تو صفحه اول هیچ توضیح و عکسی از این گوشی نیست ؟ بهتر نیست هم توضیح و هم عکس رو در صفحه اول بزارید .. من که یک کاربر هستم متوجه نمیشم این چی داره چی نداره ... ممنون از لطفت اقا سامان
حرفت کاملا درسته.
به خاطر اینه که اینجا در و پیکر نداره.
اون پایینو نگاه کنی شونصد تا مدیرو همکارو .... هست ولی کسی از اینجا رد نمیشه.
تو صفحه ی ۲۲ یه چیزایی نوشتم.بد نیست.
چشم.آخه 3GS قبلا هم یه تاپیک داشت که بیشتر اطلاعاتش اونجا بود.ولی خب کسی نبود که گوشی رو داشته باشه.واسه همین من اینجا رو زدم.نقل قول:
آپدیت پست اول
تقریبا همه اطلاعات مهم این 29 صفحه از جمله ریویو که سینا جان گزاشتن رو با اجازش گذاشتم تو پست اول! سعی میکنم از این به بعد هم مطالب مهم رو اضافه کنم به پست اول که اینجا بشه یکی از بهترین کلوپ ها:31::10:
نقل قول:
درست میگین.به نظر من این انجمن گوشی های متفرقه خودش حداقل یه همکار میخواد! چون همکار های دیگه زیاد به اینجا سری نمیزنن
تشكر ! :40: ( دكمه تشكر ندارم !! :31: ) دوستان لطف ميكنين اخرين قيمت ايراني و جهانيه :27: 3gs 16 و 32 گيگ رو بگين ؟ :10:نقل قول:
اينجا فك كنم تقريبا 1 تومات باشه! درسته؟
از اونجايي كه ايران سر گردنست :19: قيمت انلاك فكتوري خود اپل زير 700 ميشه ؟ يا زيادي خوش خيالم ؟:31:
قیمت امروز 32 بود یک و سیصد
16 بو یک و صد
البته از مغازه معمولی نه بازار منظورم میلاد نور تو شهرک غرب
راجه به اين نظري ندارين ؟ :21: خود اپل انلاك فكتوريشو چند گفته ؟:31: قيمت داخل ايران كه كمه كمش 250 بالاتره! نيست ؟:5:نقل قول:
سلام دوستای عشق iPhone.
یه سوال ازتون دارم و اون اینه که،اگر کسی از دوبی یه 3GS بخره،آیا توی ایران میتونه ازش استفاده کنه؟یعنی با سیستم زیبای مخابرات ایران هم خونی داره و مشکلی براش پیش نمیاد؟
خیلی ممنون میشم ازتون.:11:
خود اپل الان آنلاک فکتوری نمیفروشه
اپل الان هر چی گوشی تولید میکنه میده دست اپراتورا
اگه اونا دوست داشته باشن آنلاکش رو خودشون میفروشن اگرم حال نکنن با قرارداد میفروشن
بنا براین طبیعیه که اونایی که آنلاک میفروشن(مثل ایتالیا ، استرالیا، هنگ کیگ و ...) سهم سود قرارداد رو هم میکشن رو گوشی
برای همین هم هر اپراتوری یه قیمت میده ، البته مالیات و اینا هم تو کشورهای مختلف رو قیمت گوشی اثر میذاره
حالا اگه کسی میخواد تو ایران آیفون بخره باید علاوه بر سهم اپل ، سهم اپراتور کشور مربوطه به اضافه سهم کسی که گوشی رو
میاره ایران و همینطور سهم مغازه دار با انصاف رو بپردازه که اینجوری میشه که میبینین
این وضعیت تا دو سه ماه دیگه ادامه داره تا جایی که اپل خودش و بدون واسطه اپراتورها، اقدام به فروش آنلاک فکتوری از فروشگاه
های اپل استور بکنه
اونوقت قیمتش حدود 150 تا 200 تومن میکشه پایین(البته به تدریج)
اینایی که گفتم بر اساس اتفاقات سالهای گذشته بوده
سلام
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنندنقل قول:
حرفت کاملا درسته.
به خاطر اینه که اینجا در و پیکر نداره.
اون پایینو نگاه کنی شونصد تا مدیرو همکارو .... هست ولی کسی از اینجا رد نمیشه.
سينا فقط اسم منو نوشته كه : دي !
نكنه من همكار شدم خودم خبر ندارم !!!!
.................................................. .......................
شايد به اين تاپيك خيلي ربط نداشته باشه شايد بعضي از دوستان به دردشون بخوره
اپل فردا
9 سپتامبر ايپاد جديد خودش رو معرفي ميكنه
از اونجا هم تا روز معرفي هيچ اطلاعاتي ازش ليك نميشه
پس تا روز معرفي هر كي هر چي بگه در حد حدس و گمانه !
من اميدوارم يه ايپاد تاچ با سخت افزار تري جي اس باشه...بخريم حالشو ببريم