سلام خدمت بچه های گل:10:
اولا که برا مسیج دادن با win mobile هیچ گونه سختی وجود نداره بلکه حق انتخاب بیشتری داری و به قول گفتنی هر کی باید لقمه رو اندازه ی دهنش برداره:27:
ببین در مورد صدا من الان نمی تونم جوابتو بدم:19: انشاالله وقتی اومد خودتون یه امتحانی بکنید اونوقت به حرف من میرسی:8:{ اینم بگم من از بابت اون آشنای فرانسویم مطمعن مطمعنم}{{اتفاقا تو همین سایت هم ازویت داره}}
والا من نمیدونم چی بگم چون شما اگه فیمها رو دیده باشی کیفیت تصویرش زیاد تفاوتی نداره
رزولیشن i8910 360*640 ولی i8000 800*480
{ اینم بگم چون win mobile 7 16 میلیون رنگ رو ساپرت میکنه من به شما اطمینان میدم که این گوشی در آبدیتهای بعدیش 16 ملیون رنگ رو خواهد داشت}:5:
والا من حرفی از نشون دادن فیامهایی که شما گفتید رو نزدم ولی با این حال با توجه به مشخصاتش باید ساپرت کنه:20:
اگه نکنه که بد میشه:41:
من هم قبول دارم که دوربین i8910 خیلی بهتر از دوربین i8000 هست ولی همین دوربین 5 هم جواب گو هست با توجه به این که win mobile هم هست{n95 8gb رو میزاره تو جیبش}:27:
فیلمبرداری رو هم قبول دارم {ولی بازم میگم من هرفی از این فیلمبرداری نزدم چون i8910 رو در حدود قویتر بودن دوربینش قبولش دارم}:20:
{من از مشخصات آبدیت های جدیدش که آقای ninja3000 اطلاع رسانی می کنند خبر دارم}همین افکتهای فوق العاده منوها و 3d home های زیبا در نخصه اولیه i8000 وجود داره حتی زیباتر {که مطمعن باش در آبدیتهای بعدی زیباتر هم خواهد شد} :40: یعنی این آخرتر از آخرشه:27:
من با همه ی ورزن های simbian کار کردم ولی فرق چندانی ندیدم ولی شاید فرجی شده باشه و تو این گوشی قشنگتر شده باشه{ خدا کنه اینطور باشه ما که طمع کار نیستیم}:31:
شما نباید p990 رو با i8000 مقایسه کنی اصلا قابل مقایسه نیستند
در مورد کیفیت تاچشم که اصلا هیچی نمیگم چون ... {شما یه سری به فیلمای youtube بزن ببین چه حساسیت بالایی داره با توجه به اینکه مقاومتی هم هست } :18:{یه مقایسم بکن}:5:
بازم میگم من نمیخوام بزنم تو سر این گوشی{i8910}:13:حرفایی هم که زدم بر پایه چیزهایی بود که دیدم یا در همین p30world گفته شده:20:
بازم معظرت میخوام اگه کسی رو ناراحت کردم:11:{قصد توهین نداشتم}
ممنون:46: