نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)نقل قول:
Printable View
نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)نقل قول:
الات جوابا رو دیدم همه رو نوشتم
درضمن زیرشم بخونین نوشته نوشتن مفهموم کافیه و نیازی به دادن جواب عین کتاب نیست
پس نترسین
من خیلی ازم بگیرین یک نمره است
شکر خدا امتحان خوب بود .... ان شاالله همه خوب میشیم.:11:
سوالای نهایی جبر به همراه پاسخ تشریحی:
سوالات تاپیک امتحان نهایی + گزینه دوکد:http://amin841.persiangig.com/EmtehanNahaei/Jabr.rar
اشتراکشون رو حذف کردم اگه کسی اونا رو خواست بگه براش بذارم
در شهریور 85 سوال چهار با هم متفاوت بودند:
امتحان دینی داشتین مث اینکه : دی
خب نگران نباشین خب صحیح میکنن :) : دی
کسی 20 نمیشه؟!! یا 19؟
حالا بازم خوبیش اینه که حداقل کلید سوالارو داریم ، بعد که نمره ها رو اعلام کردن زیادی غافلگیر نمیشیم
راستش من برای 20 رفتم اما الان که جوابارو میبینم تو دلم می گم کاش نمیدیدم :D نمی دونم والا چی بگم برای این سوال 17 کل صفحه ی 147 رو نوشتم به جز اون بند اولش که جواب توش بود
حالا باید بگم بالای 18 میشم
چه فایده!نقل قول:
نگران نباش پسر 0.5 داشت.(اگه 2 نمره هم داشت نباید ناراحت میشدی,مهم اینه که تو جواب رو میدونی)
مصحح که نمیدونه!
خیلی جوابا مسخرست من کل تحریف قرآن و نوشتم جز اون پاراگراف آخری!!!!!!!!!
این دینی خوبش بود که 19می گرفتم به 16-15تبدیل شد وای به حال بقیه ی امتحانا مخصوصا زمین شناسیه خودمون و فیزیک...
کسی اینو نمیدونه؟
نقل قول:
شاخه های اسلامی با مذاهب اسلامی فرق داره؟و اشکال می گیرن؟
بارم بندی خیلی افتضاحه مثلا سوال17 اون جمله ی اول واسه چی بارم داره؟ بعد میگن ما مخالف حفظ طوطی وار مطالبیم! آره ارواح عمت!
یا مثلا سوال 14 چرا منی که کل تیکه ی تحریف قرآن رو نوشتم الا اون تیکه ی خواسته شده که اصلا اهمیتی نداره باید ازم نمره کم شه؟
فقط 2 تا نکته میتونم بگم
:1- امتحان دینی تموم شد و بحث و فکر کردن به آن تأثیری نداره بهتره بریم سراغ جبر
2- اینو از قول پدرم که توی تصحیح اوراق بوده میگم زیاد برای خودتون نمره تعیین نکنید ( هر چی خواست خدا باشه همون میشه ) و اعتراضی هم نمیشه کرد ( البته نگرانتون نکنم )