نقل قول:
سلام . من تازه مدتی هست که لپ تاپ خریدم و مارک سونی هستش . به دلایل مشکلاتی که باهاش دارم از جمله بزرگی و سنگینی تصمیم گرفتم که عوضش کنم و 13 اینچ بخرم . ولی یکی از دوستان من بهم پیشنهاد داد که بجای اینکه بری و سونی 13 اینچ بخری برو مک بوک بخر . با توجه به اینکه کار اصلی من عکاسی هست و گرافیست هستم و نرم افزار تخصصی من هم فتوشاپه . بجز اون من با کامپیوترم موزیک گوش میکنم . مطلب مینویسم توی وورد و اکسل کمی کار میکنم و گاهی فیلم تماشا میکنم با فرمت دایو اکس و توی اینترنت گشت زنی میکنم و بجز اینها کار دیگه ای انجام نمیدم . حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم .
البته وقتی من با چند جا تماس گرفتم پاسخ های ضد و نقیضی شنیدم . مثلن خیلی ها به من گفتن تو ایران بهتره اصلن سراغ مگ نری و یا بعضی ها گفتن چرا مک بوک پرو نمیهخری ؟ و یا بعضی ها گفتن مک بخر و سیستمش رو پاک کن روش ویندوز بریز و سریعتر هم میشه !
خودم واقعن گیج شدم من تا حالا با مک کار نکردم . تنها محصول مک که داشتم آیپاد نانو بوده و بس . از ویندوز هم راضی هستم . ولی متاسفانه لپ تاپ خودک چ.ن 16.4 اینچ هست و 3 کیلو وزن داره برای من مشکله حملش چون توی کول ه عکاسی میذارم و با وزن دوربین و لنزها در حدود 6=7 کیلو بار باید حمل کنم که از توانم خارجه . در ضمن کسی هم میگفت بهتره مک 13 بخری و یک ال سی دی 19 اینچ بگیری و توی خونه که هستی به اون وصلش کنی ! خلاصه من واقعن گیج شدم .
سوالم از شما دوستان خوب اینه که میشه کمی منو راهنمایی کنین ؟
و اینکه فرق بین مک بوک و مک بوک پرو چی هست ؟ با هم فرق میکنن یا اسمشون فرق داره ؟
و یا پیشنهاد میکنین همون برم 13 اینچ سونی وایو رو بخرم ؟ میشه کمکم کنین تا انتخاب درستی داشته باشم ؟
سیستم فعلی خودم هم این بوده : رم 4 گیگ . وای فای . بلوتوث . وب کم . دی وی دی درایو . هارد 320 دور بالا کمه البته من حتا با هارد 250 هم کارم راه میافته چون 5 تا هارد یک ترابایت برای بانک عکس ها دارم . سی پی یو 2.66 و اچ دی ام آی و مموری ریدر و مودم و سوکت شبکه . آیا یه همچین سیستمی با مک هم میتونم مثلن با 1.500 بخرم ؟ لپ تاپ خودمو 1.200 میخرن همون قیمتی که خریدم . یکماه چون نیست خریدمش . نهایت میتونم 300 تومن روش بذارم و بشه 1500 . به نظرتون یه چیزی شبیه سیستم خودم با 1.500 میشه مک خرید ؟
مرسی.
با سلام به شما دوست عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که ، بله ، دوستان زیادی هستند که به خاطر رژیم زیاد حرف های بی ربط میزنن! شما توجه نکن، اینا پیشی اند ، آدم نیستند!!!:31:
بگذریم !! خب دوست من ، میل خودتونه ، شما دوست داری مک بوک بگیری یا مک بوک پرو!!! ببینید شما لینک های زیر رو ببینید ، هر کدوم که خوشتون اومد (فقط از نظر زیبایی!) بگید!
مک بوک :
کد:
http://www.apple.com/macbook
مک بوک پرو :
کد:
http://www.apple.com/macbookpro
ببینید در حال حاضر ما یدونه مک بوک داریم و دو مدل مک بوک پرو 13"! (البته سری جدید ، قدیم رو بیخیال!)
این عکس مک بوک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس مک بوک پرو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من ، مک بوک پرو 13" شاید بهتر باشه!
تفاوت مک بوک و مک بوک پرو ، چیز خاصی نیست! ، مک بوک پرو کانفیگ بالا تر ی داره و از نظر دیزاین شیک تر ه!
شما می تونید ، هم مک بوک وهم مک بوک پرو ، رو تو خونه که هستید به یک LCD 40" وصلش کنید! 19" که ...!
من اصلا پیشنهاد سونی به شما نمی دم! (دلیلش هم واضحه! آدم دوبار اشتباه نمی کنه!)
در مورد نصب ویندوز هم که گفتید ، در کنار مک عالیه! اما بدون مک نه!
در مورد قیمت ؛ هم سه مدل زیر تو بازار هستند ! که یک مکب بوک و دو مک بوک پرو 13" هستش!
Apple MacBook MC207LL/A
Part Number: MC207LL/A
Processor: Intel® Core 2 Duo 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048 MB DDR3 SDRAM 1066MHz FSB
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD-CD±RW Drive
Battery: 60-Watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' Glossy WXGA LCD display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Integrated Bluetooth 2.0 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 (up to 480 Mbps)
iSight Camera
Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
Weight: 2.13 kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
12,900,000 Rials with Naghsh Warranty
Apple MacBook Pro MB990LL/A
Part Number: MB990LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8400 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 160GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.04 Kg
14,500,000 Rials with Naghsh Warranty
Apple MacBook Pro MB991LL/A
Part Number: MB991LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.04 Kg
حرفی ، سئوالی هر چی بود در خدمتم!
با تشکر ،