رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحینقل قول:
ولی بی شوخی بگو
Printable View
رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحینقل قول:
ولی بی شوخی بگو
حتما ..من همواره در تلاشم...:46:نقل قول:
سلام...به علت کمبود امکانات عمل سزارین متوفق شد...پیچ گوشتی 6 پر نداشتیم!!! عمل موند واسه فردا ساعت 2 بعد از ظهر......
اگه جواب داد عمل و بچه سالم به دنیا اومد که خبر میدم...اگه هم از من دیگه پستی ندید که یدونید یا خودکشی کردم یا بردن منو تیمارستان....(البته می گم یه تیمارستانی بفرستند که اینترنت داشته باشه که یه احوال پرسی با دوستان داشته باشم...)
ولی ظاهرا USB-To-TTL من سالم هست..و وقتی TX , RX رو بهم وصل میکنم...تایپ خودم رو می بینیم و وقتی قطع هستند چیزی تایپ نمی شه.....من همون 12500 رو از جام جم گرفتم....
خلاصه نتیجه کار من موند واسه فردا بعد از ظهر اشاالله
وقت بخیر
یه سوال..: این دستور m0,2,2,,,,,22 برای تمام مدل های معیوب یکسان هست..؟ تعداد ویرگول ها هم همین 5 تا وسط باید باشه؟ یا مورد به مورد فرق میکنه؟
ببین اگه تبدیلت عینه همونیه که من خریدم یعنی 8 تومنی فقط rx و tx رو میخواد اگرم نه که من با اونای دیگه کار نکردم.:46:نقل قول:
در کل من با همین تبدیل خودم چنتا سیگست رو درست کردم به راحتی حی راحتتر از هارد خودم:31:
نقل قول:بله همه چیز یکسان:46:نقل قول:
من از جام جم با قیمت 12500 گرفتم
کلا قسمت زمین وصل بشه مشکلی که نداره ؟
فکر نکنم لازم باشه ها..!!!لازم هست؟ فکر نکنم کسی وصل کرده باشه. فقط RX , TX... مال شما مثل مال من هست...ولی هارد من Maxtor هست...و بعید می دونم فرقی داشته باشند..!نقل قول:
شما کجا هستی ؟نقل قول:
تهران ؟
من خراسان رضوی ام
اگه هم استا نی هستیم بیا باهم بترکونیم
والا اگه منظورت ترکوندن هارد هست..لازم به دونفر نیست..یه نفر هم کافیه..!!! من بندر انزلی در استان گیلا ن هستم...و یکمی دور از شما هستم.....!! هر چند اصالتا بیرجندی هستم!!!نقل قول:
ولی فکر نمی کنم سخت باشه و فقط باید بد شانس نباشی...!! و خیلی دقت کنی...!! راستی مطمئنی که هارد همین مشکل رو داره دیگه؟!
نگران نباش یه خورده صبر داشته باش...خیلی از بچه موفق شدن...فکر کنم کسایی که نتونستند تقریبا صفر هستند...!! من فردا درست می کنم...خبر میدم ...